Barion Pixel
INGYENES Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.

Időpont: 2024.06.16-án 15:00-kor kezdünk pontban
Időtartam: körülbelül 90 perc

Ezen a lényegre törő kurzuson a következőket tanulod meg:

A belülről kifelé üzemmód,

amely megtanít arra, hogyan erősítsd a kapcsolatot a testeddel, hogy meghalld, amit üzen és olyan döntéseket tudj hozni, ami valóban téged és a születendő gyermekedet szolgálja.

Ovuláció detektáló képesség,

amely képessé tesz arra, hogy felismerd, ovulálsz-e egyáltalán, minden ciklusodban ovulálsz-e, vagyis azt, hogy mennyire van esélyed a megfoganásra.

Fogantatási esély megsokszorozó időzítés,

amelyre alapozhatod a szeretkezéseket pároddal, hogy a lehető legvalószínűbben megfoganj, vagyis megtanulod, hogyan sokszorozd meg a fogantatás valószínűségét.

Mind a női, mind a férfi termékenység hanyatlik, egyre nehezebben fogannak meg a kisbabák,

és hétköznapi emberként a legtöbbeknek fogalma sincs arról, hogy miért. Arról meg még úgy sincs, hogy mit tehetnének ez ellen.

Egy teremben lévő nők közül, minden harmadik nőt érint valamilyen fogantatási nehézség!

S ehhez képest, az átlagember szinte semmit nem tud a teste működéséről és arról, hogyan tudná természetes módon a megfoganást elősegíteni.

Erről nem tanítanak az iskolában, de még az orvosi viziteken sem.

Pedig rengeteg mindent lehet tenni természetes módon, és rengeteg minden csak a nő és a pár kezében van, vagy lenne, ha tudna róla.

Ezért fontos erről tanulni!

Ez a tudás visszaadja a pár kezébe a természetes fogantatás legnagyobb esélyét.

Részt kell venned ezen a kurzuson, ha...

Időpont: 2024.06.16-án 15:00-kor kezdünk pontban
Időtartam: körülbelül 90 perc

Személyes meghívás Kittitől...

10 éve tanítok gyermekre vágyó és nemi egészségükért tenni akaró nőket olyan módszerekre mellyel saját maguk tudnak természetes és tudatos módon tenni a termékenységükért, nemi egészségükért testi, mentális és érzelmi síkon.

Ebben a vadonatúj, friss célzott minikurzusban azt a 3 kulcsot adom át, amivel a leghamarabb lehet magabiztosságot nyerni a sikeres gyermekvállaláshoz vezető úton, és amivel elsőként veheti vissza a pár a saját kezébe azt a képességet, hogy ők maguk tudjanak tenni a gyermekük érkezéséért.

Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd a saját kezedbe venni a gyermekvállalást és megtanulni természetes módon támogatni a megfoganást, növelni a sikeretek esélyét, akkor alig várom, hogy segítselek ebben és lerövidíthessem ezt a tanulási görbét számodra, hogy gyorsabban és könnyebben vehesd a kezedbe a babavállalást.

Foglald le a helyed a kurzuson!

Ott találkozunk.

Szabó Kitti
Természetes Termékenység Mentor

Időpont: 2024.06.16-án 15:00-kor kezdünk pontban
Időtartam: körülbelül 90 perc