Barion Pixel

40 felett várandósság? Lehetséges! – Aviva Sikertörténet

40 felett várandósság? Lehetséges! – Aviva Sikertörténet

Juditnál az Aviva Torna rendszeres gyakorlása a hormonegyensúly létrejöttét eredményezte, majd megérkezett az idazi örömhír is!

Van, amikor nagyon rövid idő után kapom is a hírt, hogy sikerült is és érkezik a várva várt kisbaba. S van, mikor bizony éveken át várat magára a picúr.

Judit 2018 márciusában volt nálam Aviva Alaptanfolyamon és a tanfolyam után hamarosan rendszeresen együtt roptuk az Aviva torna mozdulatait az Aviva gyakorló órákon. Emlékszem Judit mennyire szépen és kitartóan végezte a gyakorlatokat. Olyan sokszor tornáztunk együtt, sokat beszélgettünk óra előtt, óra után.

Először a ciklus és a PCOS rendbehozatala volt a cél. Nagyon örültem, ahogyan kezdett rendeződni a ciklus, és elkezdett történni rendszeresen az ovuláció. Sőt Juditnál gyönyörű szép átalakulás történt a testsúlyában is. Látványosan beindult a fogyás, olyannyira, hogy kérdeztem is tőle, változtatott-e a táplálkozásán, vagy mit tett ennek érdekében?

A válasz az volt, hogy nem változtatott a táplálkozásán, csak rendszeresen Avivázik.

Bizony van egy ilyen pozitív mellékhatása a tornának, hogy ahogyan harmonizálódik a hormonháztartás be tud indulni egy mondjuk úgy, spontán fogyás, ha a súlytöbblet hormonális okok miatt volt fent. Ennek is szemtanúja lehettem Juditnál. S mikor már a ciklus és a PCOS rendeződött és egy gyönyörű karcsú hölgy állt velem szemben, akkor jött a következő cél: jöhet a kisbaba. Indultak a próbálkozások, folytatódott a torna és még sok más módon is tettek a gyerkőc érkezésének elősegítéséért. Teltek-múltak a hónapok. Voltak sikertelen próbálkozások. S mostanra majdnem két év eltelt összesen.

Ezért szinte kiugrottam a székemből, mikor megnyitottam Judit levelét! Hatalmas örömmel osztom most meg Veled is. Fogadd szeretettel Judit tollából és engedélyével:

40 felett várandósság, Neked is sikerülhet!

Szia Kitti!

Nagyon sajnálom, hogy nem jelentkeztem ilyen nagyon sokáig. A babaváró meditáció nagyon kedves és kellemes, bár még csak keveset hallgattam, de nagyon szépen köszönöm, a közeljövőben kimondottan aktuális lesz.

Amiatt nem jártam hozzád az utóbbi időben, mert októberben megvolt a 2. inszeminációnk és képzeld, gyermek lett belőle. 🙂 Most vagyok a 12. héten. Sajnálom, hogy nem tudom személyes elmondani, de korábban egyelőre nem mertem mondani, de most már azért bízom benne, hogy nem lesz semmi baj. 🙂

Szóval, köszönöm a sok-sok Aviva tornát, ami biztosan hozzájárult, ahhoz, hogy a testem előkészüljön a kisemberre. 🙂

Remélem jól vagy! Nagyon klassz lett a videó csatorna és tök jó, hogy nyíltan beszélsz/beszéltek ezekről a dolgokról! Csak így tovább!

Áldott, békés Karácsonyt kívánok és remélem az új évben személyesen is tudunk majd találkozni. Ha már lecsengett az őrület egyszer, szívesen benézek Aviva óra előtt. 🙂

Ölellek,
Judit

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.