Barion Pixel

Alexandra csodás története a természetes megfoganásról PCOS és ciszták ellenére

PCOS - Aviva torna

PCOS és ciszták – de a természetes fogantatásnak még ez sem állhatott útjába

Sikertörténet: Az Aviva Torna hatása

Alexandra sikertörténete bearanyozta a KittWell csapat napját, és ennek megosztásával szeretnénk minden termékenységi nehézséggel küzdő hölgynek is egy kis lendületet, reményt adni. Kedves tanítványom évvel ezelőtt kezdte el velem (újra) az Aviva Tornát. Alexandra, szívből gratulálok Nektek! Olyan megható a történeted. Nagyon örülök, hogy ilyen gyönyörűen végződik a kétévnyi várakozás. Biztosan megterhelő volt érzelmileg ez az idő. S így még nagyobb öröm, hogy a kisbabátok most már szépen ott fejlődik a szíved alatt. Szívből gratulálok még egyszer és csodás várandósságot kívánok! Szeretettel: Kitti
Fogadd szeretettel Alexandra történetét az Aviva Torna hatásáról – PCOS, ciszták és a meghiúsult lombik kapcsán!

Kedves Kitti!

Örömhírt szeretnék megosztani Veled! Tavaly április környékén kezdtem el veled újra Avivázni, korábban az alaptanfolyamot máshol végeztem. Nagyon motiváló volt, hogy közösen, online volt rá lehetőség, majd októberben elvégeztem Nálad az ovulációt serkentő gyakorlatsor oktatást is. Nekem addig nem történt látványos változás, ugyanis PCOS-es voltam és nem csökkent a ciszták száma és a menstruációm sem jelentkezett, pedig nagyon kitartóan gyakoroltam.

Viszont október közepén drilling műtéten estem keresztül. Miután eltávolították őket, újra beindult a menstruációm, s úgy éreztem, hogy új lehetőséget kaptam. Még komolyabban vettem az Avivázást.

Sajnos idén januárban újra látták már a cisztákat, hogy jönnek vissza, ezért jelentkeztünk a lombik programra. Már megkaptam minden útmutatást, injekciót és gyógyszert, s vártuk, hogy jöjjön meg a menstruációm, hogy kezdődhessen a program. Teszteltem, negatív lett, majd újra megvizsgáltak március elején, akkor nem láttak semmit, kaptam gyógyszert, hogy majd az meghozza a menstruációmat, de előtte még a biztonság kedvéért csináltam egy tesztet, és pozitív lett.

Hiszem, hogy az Aviva rengeteget segített abban, hogy spontán lett kisbabám, akire már lassan 2 éve vártunk. Most már 18 hetes kismama vagyok. Hálás köszönetem, hogy megteremtetted az online órák lehetőségét, még egy nyereményjátékon nyertem is ingyenes alkalmakat. Illetve külön köszönet a színvonalas óráknak, odafigyelésnek és mindig pozitív hozzáállásodnak!

Akinek csak tudlak, ajánllak!
Alexandra

Ha számodra is ismerősek az Alexandra által tapasztalt panaszok, vagy csak szeretnél többet megtudni az Aviva Torna jótékony hatásáról, nézz körül az oldalamon. Szeretettel várlak bármelyik tanfolyamomon, vagy az online Aviva Gyakorlóórákon!

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

INGYENES Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.