Barion Pixel

Aviva torna – hatékony módszer a nőgyógyászati problémák ellen

Aviva torna nőgyógyászati problémákra

Amikor azt tapasztaljuk, hogy valami nincs rendben a szervezetünkkel, valami nem úgy működik, ahogy kellene, semmiképp sem szabad elbagatellizálni a dolgot, és nem célszerű arra várni, hogy majd maguktól megoldódjanak a gondok – hiszen nem fognak. Különösen nagy odafigyelést igényelnek a nőgyógyászati problémák és betegségek, mivel az elhanyagolt állapotok idővel még súlyosabbá válhatnak, és akár a gyermekvállalás elé is akadályokat gördíthetnek. Tehát ha problémát tapasztalunk, mielőbb forduljunk szakemberhez a pontos diagnózis felállításáért.

A nőgyógyászati betegségekből való felépülést mindenképpen érdemes természetes módszerekkel is elősegíteni, és ilyenkor az igazoltan gyógy- és hormonális hatású Aviva tornát érdemes bevetni. Az alábbiakban lássunk néhány nőgyógyászati problémát, amelyek ellen hatékonyan felvehetjük a küzdelmet ezzel a speciális mozgásformával.

  • PCOS, azaz policisztás petefészek szindróma. Ez a teljes hormonháztartást érintő betegség a meddőség talán egyik leggyakoribb oka. Az androgén, azaz férfi nemi hormonok túltermelődése jellemzi, ami többek között olyan kellemetlen és fájdalmas tünetekben mutatkozik meg – nem feltétlenül együttesen –, mint a menstruáció és a peteérés rendszertelenné válása vagy elmaradása, ciszták megjelenése a petefészekben, akné, hajhullás, elhízás, vagy fokozott szőrnövekedés.
  • Petevezeték-elzáródás. A petefészket a méhhel összekötő vezeték elzáródása vagy szűkülete esetén két súlyos probléma is felléphet: vagy nem jutnak el a spermiumok a petesejthez, és nem történik meg a megtermékenyítés, vagy bár elérik, a petesejt a szűkület miatt nem jut el a méhbe, és méhen kívüli terhesség alakul ki.
  • Mióma. A méh izomfalán kialakuló daganat, amely bár szerencsére jóindulatú, komolyabb esetekben nemcsak rendszertelen, fájdalmas menstruációs ciklust eredményezhet, hanem akár húgyúti fertőzések oka is lehet, ha folyamatosan irritálja, nyomja a húgyhólyagot, illetve akár beágyazódási nehézségekhez is vezethet, ha rossz helyen alakul ki.

Az Aviva torna kulcsszerepet játszik az alhasi vérbőség előidézésében, aminek következtében az érintett szervek kellő mennyiségben jutnak a szükséges hormonokhoz, oxigénhez, tápanyagokhoz és vitaminokhoz, továbbá a méregtelenítés is jóval hatékonyabban zajlik. Ezek a folyamatok támogatják a gyógyulást, és igazoltan segítenek visszaállítani a szervezet optimális, egészséges működését.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a természetes, mégis roppant hatékony módszert, vagy csak kérdésed van az aktuális állapotoddal, nőiségeddel kapcsolatban, keress bizalommal!

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

INGYENES Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.