Barion Pixel

Baba érkezett angyalcsókkal a homlokán

Baba érkezett angyalcsókkal a homlokán

Kedves Lányok!

Egy újabb örömhírt szeretnénk Veletek megosztani!
Nemrégiben megszületett Ági gyönyörű kislánya. Szívet melengető érzés olvasni a történetét és elolvadok, mikor nézem az elbűvölő képet a kisbabájáról! Olyan békés, mintha egy kisangyal csókja lenne a homlokán.

Reméljük, Nektek is bearanyozza a napotokat!

Szeretettel Ági és Kitti!

Itt olvashatjátok Ágitól érkezett örömhírt a saját tolmácsolásában:

„Kedves Kitti!

Még tavaly augusztusban voltam nálad egy 4 órás AVIVA tanfolyamon, mert előtte már másfél évig próbálkoztunk a férjemmel, hogy kisbabánk legyen. A torna előtt 2 hónappal volt egy laparoszkópos petevezeték-átjárhatósági műtétem is, ami sikeres volt, de gondoltam ezt a módszert is kipróbálom.

Miután te felírtad az otthon elvégzendő mennyiséget, én lelkiismeretesen csináltam is minden nap, a szabályokat betartva, egy hónap múlva pedig kiderült, hogy babát várok! 🙂 Mivel csináltam ovulációs teszteket, ezért nagy valószínűséggel a tanfolyam után 4-5 nappal eshettem teherbe, de én hiszek benne, hogy a torna is segített a folyamatban, még akkor is, ha csak egy viszonylag rövid ideig csináltam.

Azért nem írtam meg korábban a történetemet, mert szerettem volna megvárni a beteljesülését, a kislányunkat, aki épen és egészségesen született 2018. május 19-én, és aki most épp itt alszik az ölemben.
Úgyhogy nagyon köszönöm a segítséget, az erőt és a hitet, mindenkinek csak ajánlani tudom az AVIVA tornát!

Köszönettel,
Alföldi Ági”

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.