Kedves Lányok!

Egy újabb örömhírt szeretnénk Veletek megosztani!
Nemrégiben megszületett Ági gyönyörű kislánya. Szívet melengető érzés olvasni a történetét és elolvadok, mikor nézem az elbűvölő képet a kisbabájáról! Olyan békés, mintha egy kisangyal csókja lenne a homlokán.

Reméljük, Nektek is bearanyozza a napotokat!

Szeretettel Ági és Kitti!

 

Itt olvashatjátok Ágitól érkezett örömhírt a saját tolmácsolásában:

„Kedves Kitti!

Még tavaly augusztusban voltam nálad egy 4 órás AVIVA tanfolyamon, mert előtte már másfél évig próbálkoztunk a férjemmel, hogy kisbabánk legyen. A torna előtt 2 hónappal volt egy laparoszkópos petevezeték-átjárhatósági műtétem is, ami sikeres volt, de gondoltam ezt a módszert is kipróbálom.

Miután te felírtad az otthon elvégzendő mennyiséget, én lelkiismeretesen csináltam is minden nap, a szabályokat betartva, egy hónap múlva pedig kiderült, hogy babát várok! 🙂 Mivel csináltam ovulációs teszteket, ezért nagy valószínűséggel a tanfolyam után 4-5 nappal eshettem teherbe, de én hiszek benne, hogy a torna is segített a folyamatban, még akkor is, ha csak egy viszonylag rövid ideig csináltam.

Azért nem írtam meg korábban a történetemet, mert szerettem volna megvárni a beteljesülését, a kislányunkat, aki épen és egészségesen született 2018. május 19-én, és aki most épp itt alszik az ölemben.
Úgyhogy nagyon köszönöm a segítséget, az erőt és a hitet, mindenkinek csak ajánlani tudom az AVIVA tornát!

Köszönettel,
Alföldi Ági”

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Csatlakozz a KittWell közösséghez! Értesülj a legújabb blogbejegyzésekről és tanulj a női EGÉSZségről!
KAPCSOLAT
hello@kittwell.com

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.