Barion Pixel

Babát hozott a Jézuska

Babát hozott a Jézuska

Kedves Kitti!

 

Először is nagyon boldog Karácsonyt kívánok Neked!!! És jelentem mi a legszebb karácsonyi ajándékot tehetjük a karácsonyfa alá, ugyanis terhes vagyok az Aviva-módszernek köszönhetően, no meg a férjemnek is köszönhetően persze :))) Ha nem bánod, akkor megosztom veled a mi kis történetünket, és ha gondolod, akkor meg is oszthatod majd az oldaladon, ahol már sok hasonló történetet olvastam.

2017 júniusában egy barátnőm invitálására mentem el egy 4 órás betanulásra, bevallom nem igazán tudtam akkor még, hogy ez egy nagy változást fog eredményezni az életemben. Nagyon görcsöltem, így gondoltam megpróbálom a tornát, hátha segít. Először csak betanultam, de nem kezdtem rögtön a gyakorlatokat. Halogattam.

Azonban elmentem nőgyógyászhoz, aki megállapította, h nincs peteérésem, és cisztásodik a petefészkem, ami meg is magyarázta, hogy miért görcsölök. Aztán még megvártam, hogy megjöjjön a következő menzeszem, ami megint nagyon brutálisra sikerült, mert a gyógyszerek sem segítettek azonnal. Ekkor konzultáltam is veled, és javasoltad a heti 3 tornát, plusz ovulációt támogató gyakorlatokat.

Mindez augusztusban volt, amikor végleg eldöntöttem, hogy elkezdem a tornát, mert ez így nem mehet tovább. Igyekeztem heti 3x tornázni, de csak ezeket sikerült többé-kevésbé megvalósítanom.
Az ezt követő menzeszem még nagyon hasfájós volt, viszont a következő, mintha elvágták volna, hiszen nem kellett gyógyszer, bár azért volt hasfájásom. De mindenesetre biztató volt.

Ahogy mondtad, várható lesz, hogy felborul picit a ciklusom, és ez így is történt. Aztán vártam a következő menzeszem, de csak nem jött… Ekkor már 3 hónapja tornáztam. Emlékszem, hogy aviváztam is azon a héten, és nem esett jól. Aztán teszteltem, és pozitív lett:) Ez volt november elején. Alig akartam hinni a szememnek, mert én azt gondoltam, hogy ilyen gyorsan nem lesz sikere a tornának.
Igaz a sikerhez az is hozzájárult, hogy volt 2 nyugis hetem a fogantatás környékén a térdműtétemnek köszönhetően, ahol 1 hétig csak feküdhettem, és a következő héten meg minden nap aviváztam, mert az volt az első torna, amit végezhettem.

És mindennek a csodának már lassan 3 hónapja. Így most a családunknál a fa alá kerül a picike képe is, amit átküldök Neked.

És nagyon szépen köszönöm a segítséged, és boldog Karácsonyt, és új évet kívánok Neked. Kívánom, hogy minél több sikeres tanítványod legyen, és az Aviva-módszer minél több emberhez jusson el.

Üdvözlettel: Ibi

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

INGYENES Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.