Barion Pixel

Babát hozott a Jézuska

Babát hozott a Jézuska

Kedves Kitti!

 

Először is nagyon boldog Karácsonyt kívánok Neked!!! És jelentem mi a legszebb karácsonyi ajándékot tehetjük a karácsonyfa alá, ugyanis terhes vagyok az Aviva-módszernek köszönhetően, no meg a férjemnek is köszönhetően persze :))) Ha nem bánod, akkor megosztom veled a mi kis történetünket, és ha gondolod, akkor meg is oszthatod majd az oldaladon, ahol már sok hasonló történetet olvastam.

2017 júniusában egy barátnőm invitálására mentem el egy 4 órás betanulásra, bevallom nem igazán tudtam akkor még, hogy ez egy nagy változást fog eredményezni az életemben. Nagyon görcsöltem, így gondoltam megpróbálom a tornát, hátha segít. Először csak betanultam, de nem kezdtem rögtön a gyakorlatokat. Halogattam.

Azonban elmentem nőgyógyászhoz, aki megállapította, h nincs peteérésem, és cisztásodik a petefészkem, ami meg is magyarázta, hogy miért görcsölök. Aztán még megvártam, hogy megjöjjön a következő menzeszem, ami megint nagyon brutálisra sikerült, mert a gyógyszerek sem segítettek azonnal. Ekkor konzultáltam is veled, és javasoltad a heti 3 tornát, plusz ovulációt támogató gyakorlatokat.

Mindez augusztusban volt, amikor végleg eldöntöttem, hogy elkezdem a tornát, mert ez így nem mehet tovább. Igyekeztem heti 3x tornázni, de csak ezeket sikerült többé-kevésbé megvalósítanom.
Az ezt követő menzeszem még nagyon hasfájós volt, viszont a következő, mintha elvágták volna, hiszen nem kellett gyógyszer, bár azért volt hasfájásom. De mindenesetre biztató volt.

Ahogy mondtad, várható lesz, hogy felborul picit a ciklusom, és ez így is történt. Aztán vártam a következő menzeszem, de csak nem jött… Ekkor már 3 hónapja tornáztam. Emlékszem, hogy aviváztam is azon a héten, és nem esett jól. Aztán teszteltem, és pozitív lett:) Ez volt november elején. Alig akartam hinni a szememnek, mert én azt gondoltam, hogy ilyen gyorsan nem lesz sikere a tornának.
Igaz a sikerhez az is hozzájárult, hogy volt 2 nyugis hetem a fogantatás környékén a térdműtétemnek köszönhetően, ahol 1 hétig csak feküdhettem, és a következő héten meg minden nap aviváztam, mert az volt az első torna, amit végezhettem.

És mindennek a csodának már lassan 3 hónapja. Így most a családunknál a fa alá kerül a picike képe is, amit átküldök Neked.

És nagyon szépen köszönöm a segítséged, és boldog Karácsonyt, és új évet kívánok Neked. Kívánom, hogy minél több sikeres tanítványod legyen, és az Aviva-módszer minél több emberhez jusson el.

Üdvözlettel: Ibi

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.