Barion Pixel

„Csodám” – Veronika sikertörténte

„Csodám” – Veronika sikertörténete Aviva tornával

A mai jellemzően férfias normáknak megfelelően működő társadalmunkban, ahol a teljesítmény, az eredmények és a konstans elvárások dominálnak, igen nehéz a női ciklikus alaptermészetünkkel összhangban élni.
Sokszor a rohanó életmódunk következményeként, ahol nincs vagy kevés pillanatunk van arra, hogy a belsőnkkel mélyen összekapcsolódjunk, s annak megfelelően működjünk, van hogy a testünkben zajló folyamatok kibillennek az egyensúlyukból. S nőként ez akár nehézséget jelenthet abban a csodálatra méltó képességünkben, hogy életet adjunk.

Ilyenkor tud nagyon jó támaszt nyújtani az AVIVA Módszer. Hisz ez a teljesen természetes módszer segít visszaállítani az egyensúlyi állapotot, megtámogatni a testünkben zajló folyamatokat, különös tekintettel a nemiszervek működésére, s ezáltal fokozza a termékenységet.

Van hogy gyorsan, van hogy lassabban érkezik a várt eredmény. Mindeközben fontos egy olyan közösséghez tartozni, ahol hasonló kihívásokkal rendelkező társakkal találkozhatunk, s ahol nyíltan lehet ezekről beszélgetni.
Ez az egyik fontos célja a KITTwell-nek, hogy egy ilyen helyet teremtsen. Egy hely, ahol lehetünk önmagunk, ahol támasz érkezik abban, hogy a nőiségünkhöz közelkerüljünk, s abban, hogy a tanultakat valóban átültessük a gyakorlatba. Hisz eredményt csak úgy látunk majd, ha tesszük is a dolgokat.

Ha megosztjuk egymással a nehézségeinket és az örömeinket, nagyobb támogatást jelentünk egymás számára, mint gondolnánk! Ezért hadd osszam meg veletek Veronika beszámolóját a sikereiről és öröméről. Kívánom Neked is, hogy mihamarabb elérd, amiért te tornázol!

„Mi 10 hónapja próbálkoztunk, amikor eljutottam hozzád a tanfolyamra.

A torna közben is éreztem, hogy dolgozik a testem, de aztán a rendszeres gyakorlás utáni első hónapban jelentősen csökkentek a menstruációs fájdalmaim, ekkor nagyon meg is döbbentem, hogy ennyire hatásos a torna, ilyen mértékben tudom befolyásolni a testemet.

És a következő hónapban (kb. 1,5 hónappal a tanfolyam után!!!) bekövetkezett a csoda, megfogant a kisbabánk.

Most kb. 11 hetesek vagyunk, még nem túl az első trimeszteren, de tovább nem tudtam várni azzal, hogy megosszam veled az örömömet és kifejezzem a hálámat.

Egy baba megfoganásához biztos, hogy rengeteg dolog kell, mind fizikálisan, mind mentálisan. Nekem nagyon jót tettek a vidám tornaalkalmak, ahol felszabadultan mozoghattam, ahol semmi nem volt ciki, ahol hozzám hasonló problémákkal küzdő nőkkel beszélgethettem, ahol türelmesen megtanítottad a mozdulatokat. És persze nagyon konkrétan éreztem is a változásokat a testemen. Köszönöm nagyon, én személy szerint a türelmedet és a közvetlenségedet, meg persze a mozdulatokat! :)”

Veronika, Budapest

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.