Barion Pixel

„Csodám” – Veronika sikertörténte

„Csodám” – Veronika sikertörténete Aviva tornával

A mai jellemzően férfias normáknak megfelelően működő társadalmunkban, ahol a teljesítmény, az eredmények és a konstans elvárások dominálnak, igen nehéz a női ciklikus alaptermészetünkkel összhangban élni.
Sokszor a rohanó életmódunk következményeként, ahol nincs vagy kevés pillanatunk van arra, hogy a belsőnkkel mélyen összekapcsolódjunk, s annak megfelelően működjünk, van hogy a testünkben zajló folyamatok kibillennek az egyensúlyukból. S nőként ez akár nehézséget jelenthet abban a csodálatra méltó képességünkben, hogy életet adjunk.

Ilyenkor tud nagyon jó támaszt nyújtani az AVIVA Módszer. Hisz ez a teljesen természetes módszer segít visszaállítani az egyensúlyi állapotot, megtámogatni a testünkben zajló folyamatokat, különös tekintettel a nemiszervek működésére, s ezáltal fokozza a termékenységet.

Van hogy gyorsan, van hogy lassabban érkezik a várt eredmény. Mindeközben fontos egy olyan közösséghez tartozni, ahol hasonló kihívásokkal rendelkező társakkal találkozhatunk, s ahol nyíltan lehet ezekről beszélgetni.
Ez az egyik fontos célja a KITTwell-nek, hogy egy ilyen helyet teremtsen. Egy hely, ahol lehetünk önmagunk, ahol támasz érkezik abban, hogy a nőiségünkhöz közelkerüljünk, s abban, hogy a tanultakat valóban átültessük a gyakorlatba. Hisz eredményt csak úgy látunk majd, ha tesszük is a dolgokat.

Ha megosztjuk egymással a nehézségeinket és az örömeinket, nagyobb támogatást jelentünk egymás számára, mint gondolnánk! Ezért hadd osszam meg veletek Veronika beszámolóját a sikereiről és öröméről. Kívánom Neked is, hogy mihamarabb elérd, amiért te tornázol!

„Mi 10 hónapja próbálkoztunk, amikor eljutottam hozzád a tanfolyamra.

A torna közben is éreztem, hogy dolgozik a testem, de aztán a rendszeres gyakorlás utáni első hónapban jelentősen csökkentek a menstruációs fájdalmaim, ekkor nagyon meg is döbbentem, hogy ennyire hatásos a torna, ilyen mértékben tudom befolyásolni a testemet.

És a következő hónapban (kb. 1,5 hónappal a tanfolyam után!!!) bekövetkezett a csoda, megfogant a kisbabánk.

Most kb. 11 hetesek vagyunk, még nem túl az első trimeszteren, de tovább nem tudtam várni azzal, hogy megosszam veled az örömömet és kifejezzem a hálámat.

Egy baba megfoganásához biztos, hogy rengeteg dolog kell, mind fizikálisan, mind mentálisan. Nekem nagyon jót tettek a vidám tornaalkalmak, ahol felszabadultan mozoghattam, ahol semmi nem volt ciki, ahol hozzám hasonló problémákkal küzdő nőkkel beszélgethettem, ahol türelmesen megtanítottad a mozdulatokat. És persze nagyon konkrétan éreztem is a változásokat a testemen. Köszönöm nagyon, én személy szerint a türelmedet és a közvetlenségedet, meg persze a mozdulatokat! :)”

Veronika, Budapest

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

INGYENES Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.