A KITTwell a nőknek és nőkért jött létre.

A női EGÉSZséget testileg-, szellemileg- és érzelmileg támogató megoldásokat nyújt.

De azért párodnak is van itt hasznos tudnivaló, főleg ha gyermeket szeretnétek! Hisz ahhoz ketten kelletek! 😉

KEZDD ITT

Vedd kezedbe genitális zónád egészségét és fittségét!

Tanuld meg, hogy nőként hogyan lehetsz hatással az egyik legnőibb belső folyamatodra a menstruációs ciklusodra, hormonháztatásodra, a termékenységedre és a nemi egészségedre. Férfiként hogyan hathatsz férfi potenciálodra, s az alhasi szerveid és a genitális zóna egészségére.

AVIVA Egyszerű Módszer

Egy fél napos foglalkozás keretében elsajátíthatod azt a módszert, melynek segítségével természetes úton tudsz hatni a hormonháztartásodra, nemi egészségedre és termékenységedre nőként és férfiként egyaránt. Továbbá nőként megtanulsz pozitívan hatással lenni a menstruációs ciklusodra.

AVIVA Gyakorló Órák

A tanfolyam után az AVIVA Gyakorló órák lehetőséget nyújtanak számodra arra, hogy rutint szerezz a gyakorlatokban, együtt tornázz egy olyan közösségben, ahol hasonló célokkal és kihívásokkal érkeznek a csoporttársak. S az óra második felében tartott vezetett relaxáció lelkileg is segít a pihenésben és a gyógyulásban.

MÁSODIK LÉPCSŐ

Ha már elsajátítottad és rendszeresen gyakorlod az AVIVA Egyszerű Módszert, és még szeretnél tenni a testi egészségedért, erre folytasd!

Ovulációs Gyakorlatsor
Babára vágysz és/vagy PCOS-ed van, és az AVIVA Egyszerű Módszer alkalmazásán túl, tovább szeretnéd segíteni a tested a gyógyulásban? Akkor sajátítsd el az Ovulációs Gyakorlatsort. Ezzel a mozdulatsorral a havonta bekövetkező legcsodálatosabb eseményt tudod segíteni a testedben, a peteérést és tüszőrepedést.
Férfi AVIVA Torna
Férfiként is érdemes az Egyszerű Módszer elsajátításával kezdeni, ha szeretnél tenni a nemi egészségedért és a termékenységedért. Ha már ezt rendszeresen gyakorlod, és még nem oldódott meg az egészségügyi kihívás, akkor érdemes a kifejezetten férfiaknak szóló gyakorlatsort elsajáítatni ezen a tanfolyamon.

FITTEN, FIATALOSAN AZ INTIM TERÜLETEKEN

Gátizom erősítő torna
Ezen a tanfolyam elsajátíthatod azt a gyakorlatsort, mellyel frissen és jó kondícióban tarthatod gátizmodat, leküzdheted az esetleges inkontinencia tüneteket, s még a leesett méh helyretételére is találsz gyógyírt.
KAPCSOLAT
hello@kittwell.com

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.