Barion Pixel

Három év keserű tapasztalat után jött a meglepetés

Három év keserű tapasztalat után jött a meglepetés

Kedves Kitti,

Tavaly októberben, egy második vetélést követően jutottam el hozzád, és hallottam először az Aviva módszerről a nagynénémtől.
Neki korábban a miómái múltak el nyomtalanul és nem volt szükség műtéti beavatkozásra.
 
Az, hogy hozzád küldött a sors, teljesen véletlen, egyszerűen szimpatikus voltál a bemutatkozó anyagodban, és megfogott ez az őszinte hivatástudat és segíten akarás.
 
Férjemmel lassan 3 éve szeretnénk kisbabát, de sajnos keserű tapasztalatokat gyűjtöttünk és idén februárban jött az óriási meglepetés. Alighogy újra próbálkozni kezdtünk, és pár hónap Aviva torna után, a pozitív teszt sem maradt el. 🙂 Yuppie.
 
Persze az első hetek most is aggódásban teltek, de azóta már betöltöttük a 14.hetet és egy gyönyörű babó növekszik bennem, pár hónap és anyuka leszek. 🙂  Ékes biznyítéka ez a gyakorlatsor hatásosságának, és hiszem, hogy az irányított meditáció is sokat segített, melyet az óra végén szoktál tartani. 🙂
 
Nagyon szerettem az órákra járni, engem teljesen feltöltött, és a közös gyakorlásban is nagyon hiszek, és azt hiszem vissza fogok térni. Minden babavárónak ajánlani fogom, mert erről tudniuk kell.
 
Hálás vagyok minden segítségért nagyon-nagyon köszönöm, hogy megtapasztalhatom ezt a csodást!
 
Sok sikert, minden jót kívánok a szakmai és magánéletben egyaránt!
Szeretettel, Lukács-Somogyi Beáta
Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.