Barion Pixel

Mióma zsugorítása természetes segítséggel, jönnek az első eredmények

Aviva torna siker

Nóri személyes története

A mióma zsugorítása, PCOS-ből, endometriózisból való felépülés egy hosszabb folyamat eredménye, ahol mind kiemelten fontos, hogy az életmód minél több területén tegyünk változtatásokat ahhoz, hogy jöjjenek a pozitív eredmények.

A megfelelő táplálkozás kialakítása, a legjobb testmozgás elsajátítása és gyakorlása, a lelki tényezők menedzselése, átalakítása mind támogatja a gyógyulást. S ez bizony nem megy egyik napról a másikra.

Ezért különösen fontos, hogy útközben meg-meg álljunk és örüljünk annak, amit már odáig elértünk.

Olvasd el Nóri személyes történetét és eredményeit, amiket már útközben tapasztalt.

Kedves Kitti!

A javasolt heti 3 helyett hol megfelelő rendszerességgel, hol alig-alig végeztem az Aviva Tornát. 7x8 cm-es méh, nagyjából az egész mióma, volt a diganózis. Delphyst és Maltofert szedek az orvos javaslatára, aki a műtétet és a hormonális utat említette.
5 hónap után a méh fél cm-rel kisebb lett, a fal vastagsága csökkent.
Úgy emlékszem - és nem csak szépíteni akarom a torna eredményét-, hogy a torna elkezdése óta tapasztalom a vérzés csökkenést, az első két nehéz nap könnyebbségét, és hogy a 2. napon nem jelentkezik a 2 órás erős fájdalom.
A nőgyógyász a változásokat a Delphysnek tudja be.

Ami teljesen egyértelmű, hogy már a legelső, tanuló torna alatt éreztem, hogy az itt-ott jelentkező fájdalom, amivel már megtanultam együttélni, lazult, a hasam nem feszült és nyugalom költözött bele. Ez azóta egyre inkább állandó. A tornák után kifejezett a hasi nyugalom.

A 4 órás tanfolyam alap volt abban, hogy megértsem a torna lényegét. Az órák folyamatos visszajelzést adnak arról, hogy melyik gyakorlatot hogyan érdemes végezni, pontosan mire figyeljek. Így lehetséges a folyamatos tanulás, hogy végül már egyedül tornázom. Bár az én elköteleződésem szükséges, a Te folyamatos támogatásod elengedhetetlen a helyes gyakorlásomhoz és belső motiváltságomhoz.

Szeretném bátorítani az érdeklődőket, hogy tapasztalják meg, nekik mit ad a torna és az életvitelükbe illeszthetően éljenek a lehetőséggel.
A torna hat a lelkemre és segít a magamra figyelésben is.

Nóri

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.