Barion Pixel

Orvos mondja, nem lehet… baba mondja, dehogynem! ;-)

Orvos mondja, nem lehet… baba mondja, dehogynem! ;-)
Az orvosok azt mondják, nem lehet. Bulcsú baba megmutatja, hogy igen is lehet! 🙂

 

Had osszam meg veled Brigi és Bulcsú sikertörténetét!

Brigi rendszertelen ciklussal, 10 éve fennálló PCOS gyanúval és sok elbizonytalanító visszajelzéssel érkezett hozzám, hogy elsajátítsa az AVIVA Módszert. Párjával fél éven belül szerették volna elindítani a babaprojektet.

 

Ha már voltál nálam tanfolyamon, akkor hallhattál Brigiről, ugyanis ő az a tanítványom, akinek a példáját mindig fel szoktam hozni a fürödni vagy nem fürödni kérdésnél!! 😉
S itt láthatod, Brigi saját elmesélésében, hogy megéri kisakkozni az időbeosztást!

Aviva torna kismama

Kedves Kitti! Régóta tervezem, hogy írok Neked! Engedd meg, hogy egy sikersztorival mondjak köszönetet! Tavaly szeptemberben voltam nálad tornázni. Akkor a sok-sok problémám miatt minden napos tornát “írtál fel” nekem! Gyermeket szerettünk volna, és hosszú évekig éltem úgy hogy az orvosok azt mondták, nem lehet. Ebbe most nem mennék bele, mert túl hosszú lenne a levelem.

Tehát tavaly szeptemberben, elkezdtem tornázni kisebb nagyobb sikerrel, mert sokszor munka előtt nem volt időm rá. Majd októberben spontán menstruáltam! Ezután kezdtünk próbálkozni a párommal. És pontosan ma egy éve, hogy megfogant a gyermekünk. December 19-én pozitív lett a teszt! Hatalmas karácsonyi boldogság volt. Majd augusztus 24-én megszületett a kisfiam!

Most pedig szopizik éppen! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! A könyvemet tovább ajándékoztam egy kedves ismerősömnek, hogy hozzon sikert neki is! Amennyiben sikerül, akkor ő is tovább fogja adni és egy vándor könyv lesz belőle! Köszönöm még egyszer

No, ilyenkor érzem igazán, hogy van értelme a munkámnak!
S ha visszaszámolok, akkor a tanfolyamot követő harmadik hónapban Bulcsú már meg is fogant Brigi szíve alatt!

Egy mosoly nekünk, egyenesen Bulcsútól 🙂

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

INGYENES Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.