Barion Pixel

PCOS mellett peteérés – Sikertörténet Aviva Tornával

PCOS mellett peteérés – Sikertörténet Aviva Tornával

Szeretném Veletek megosztani Dia sikerét.

Dia soraihoz egy üzenet tőlem. Minden lépés egy lépés. Még akkor is, ha nem az utolsó, amivel átlépjük a célvonalat.

A PCOS gyógyításának fontos eleme a mozgás. Napi 30-40 perc testmozgás javasolt. S ha már mozgunk, akkor erre az egyik legjobb, választás a kifejezetten nekünk nőknek kialakított Aviva Torna végzése.

Tudom, hogy sokan akkor szembesülnek a PCOS diagnózissal, mikor végre eljön a pillanat a gyermekvállalásra. Komplex kórkép révén sajnos a „megoldás” nem egyik napról a másikra szokott érkezni.

PCOS mellett peteérés és ovuláció elérése nagy mérföldkő a megfoganáshoz vezető úton. Hisz hogyan jönne a kisbaba, ha nincs érett petesejt?

Fontos, hogy értékeljük és meg is ünnepeljük a köztes eredményeket. Érdemes arra törekedni, hogy folyamatában lássuk a dolgokat.

Ünnepeljük meg a köztes eredményeket is, bármilyen nagy vagy pici legyen az, így sokkal szebben telik majd az idő, mire elérünk a célba, és jó lesz rá visszaemlékezni. 🙂

Fogadd szeretettel Dia történetét

Szia Kitti,

Remélem jól vagy!

Csak szerettem volna elmesélni, hogy már milyen hamar segített az aviva torna, mert biztos te is örömmel olvasod/hallod, hogy micsoda változást hozol a tanítványaid életébe!

Januárban diagnosztizáltak PCOS-t es azóta hőmérőzők is, es azóta egyszer se volt peteérésem, ezért is jelentkeztem a tanfolyamra május elején, hiszen már nagyon vagyunk egy babára a férjemmel.

A teljes aviva torna gyakorlatsort kb. május 23-ára tanultam be, és onnantól kezdtem a heti 3-at, ahogy ajánlottad. És képzeld, kevesebb mint 2 hétre rá megtörtént a peteérés (mostanra már 100%-ig biztosan, hiszen a hőim és most a menstruáció is igazolta).

Nekem ez most hatalmas előrelépés és teljesen ledöbbentem, hogy ilyen hamar eredményt hozott a torna, szóval szerettem volna már most köszönetet mondani a tanfolyamért – most pedig drukkolok, hogy innentől talán ez lesz az új norma a szervezetemnek és a ciklusaim is rendszereződnek (és talán egy baba is végre betalál hozzánk idővel!!)

Szóval nagyon szépen köszönöm és remélem hamarosan találkozunk egy gyakorló órán!

Szép hetet neked,

Dia

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.