PCOS mellett peteérés

Sikertörténet AVIVA Tornával

Szeretném Veletek megosztani Dia sikerét.

Dia soraihoz egy üzenet tőlem. Minden lépés egy lépés. Még akkor is, ha nem az utolsó, amivel átlépjük a célvonalat.

A PCOS gyógyításának fontos eleme a mozgás. Napi 30-40 perc testmozgás javasolt. S ha már mozgunk, akkor erre az egyik legjobb, választás a kifejezetten nekünk nőknek kialakított Aviva Torna végzése.
Tudom, hogy sokan akkor szembesülnek a PCOS diagnózissal, mikor végre eljön a pillanat a gyermekvállalásra. Komplex kórkép révén sajnos a „megoldás” nem egyik napról a másikra szokott érkezni.

PCOS mellett peteérés és ovuláció elérése nagy mérföldkő a megfoganáshoz vezető úton. Hisz hogyan jönne a kisbaba, ha nincs érett petesejt?

Fontos, hogy értékeljük és meg is ünnepeljük a köztes eredményeket. Érdemes arra törekedni, hogy folyamatában lássuk a dolgokat.

Ünnepeljük meg a köztes eredményeket is, bármilyen nagy vagy pici legyen az, így sokkal szebben telik majd az idő, mire elérünk a célba, és jó lesz rá visszaemlékezni. 🙂

 

Fogadd szeretettel Dia történetét

Szia Kitti,

 

Remélem jól vagy!

Csak szerettem volna elmesélni, hogy már milyen hamar segített az aviva torna, mert biztos te is örömmel olvasod/hallod, hogy micsoda változást hozol a tanítványaid életébe!

Januárban diagnosztizáltak PCOS-t es azóta hőmérőzők is, es azóta egyszer se volt peteérésem, ezért is jelentkeztem a tanfolyamra május elején, hiszen már nagyon vagyunk egy babára a férjemmel.

A teljes aviva torna gyakorlatsort kb. május 23-ára tanultam be, és onnantól kezdtem a heti 3-at, ahogy ajánlottad. És képzeld, kevesebb mint 2 hétre rá megtörtént a peteérés (mostanra már 100%-ig biztosan, hiszen a hőim és most a menstruáció is igazolta).

Nekem ez most hatalmas előrelépés és teljesen ledöbbentem, hogy ilyen hamar eredményt hozott a torna, szóval szerettem volna már most köszönetet mondani a tanfolyamért – most pedig drukkolok, hogy innentől talán ez lesz az új norma a szervezetemnek és a ciklusaim is rendszereződnek (és talán egy baba is végre betalál hozzánk idővel!!)

Szóval nagyon szépen köszönöm és remélem hamarosan találkozunk egy gyakorló órán!

 

Szép hetet neked,

Dia

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Csatlakozz a KittWell közösséghez! Értesülj a legújabb blogbejegyzésekről és tanulj a női EGÉSZségről!
KAPCSOLAT
hello@kittwell.com

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.