Barion Pixel

Rendeződik a TSH és a ciklus, bontakozik a nőiesség és még a férj is látja a változásokat

Rendeződik a TSH és a ciklus, bontakozik a nőiesség és még a férj is látja a változásokat

Kata beszámol a testi és lelki változásokról, melyeket az AVIVA Módszer gyakorlása során tapasztalt. Ahogy ő fogalmaz „Igazi és természetes önbizalom-tuning…”, melyet mi magunk idézhetünk elő a torna szorgalmas, rendszeres gyakorlásával.

Szia Kitti!

Egyelőre még nem babás hírrel jövök, bár ezt azért nem is vártam 2 hónap után, főleg a hormonális megborulásommal.

A szörnyen magas februári TSH szintemet (akkor 7,3 volt) viszont sikerült szó szerint letornáznom normál értékre.

Március 5-én, pár nappal az Aviva tanfolyam előtt újra elmentem vérvételre és akkor még 5,885 volt, az április végi laboreredményem pedig már 0,875 lett!! Pedig nem is tudtam mindig gyakorolni és áprilisban is kimaradt egy teljes hét. Gondolom az új gyógyszerre váltás is közrejátszott a javulásban, de az Avivát hamarabb kezdtem el, mint az új gyógyszer szedését.

Ezen kívül, a ciklushosszom visszaállt a számomra normális 27-29 naposra a 23-25 napos ciklusok után, ami egy csoda, sőt hónapok óta áprilisban volt először olyan igazi, tankönyvi leírás szerűen szabályos ovulációm, tökéletes nyákkal meg mindennel! 🙂

Remélem ezzel a TSH javulással pár lépéssel közelebb kerültünk végre a babavállaláshoz.

Egyébként én eleve úgy álltam az Avivához, hogy először saját magammal kell foglalkoznom ahhoz, hogy jöhessen majd a baba, meg kell tanulnom relaxálni is, mert korábban ez iszonyú nehezen ment, de sokszor már a torna utáni relaxációt várom a legjobban. (Nyilván, mert kevésbé izzasztó, de tényleg nem csak ezért… 😀 )

Szerintem sokan nem is gondolnak bele, mennyire fontosak azok a pozitív megerősítések, melyeket a torna utáni lecsendesítő pihenés közben hallhatunk tőled, pedig fantasztikus teremtő erejük van és alapjaiban átformálhatják a magunkról, nőiességünkről és termékenységünkről alkotott korábbi elképzeléseinket. Mindig úgy várom, mi lesz az aktuális meditáció, eddig a 3 női minőségről szóló a kedvencem.

Már az első pár gyakorló óra után észrevettem, hogy a bőröm sokkal szebben, egészségesebben fénylik és feszesebb, bársonyosabb, mint a torna elkezdése előtt.

Férjem szerint pedig a szemem is sokkal szebben csillog, ami ha jól tudom, szintén a hormonális felfrissülésnek köszönhető.

Ezek a változások szerintem mind nagyon sokat adnak hozzá a nőiességünk mélyebb és pozitívabb megéléséhez. Igazi és természetes önbizalom-tuning, hogy minél jobban érezzük magunkat a bőrünkben. A legjobb az egészben pedig az, hogy mi magunk idézhetjük elő ezeket a változásokat a torna szorgalmas, rendszeres gyakorlásával.

Eleinte nagyon frusztrált, hogy nem fürödhetek közvetlenül a torna után, nekem ezt volt a legnehezebb betartani. Mostanra viszont megszoktam és észrevettem, hogy a bőröm még szebb és finomabb tapintású, ha betartom legalább a 24 órát. Ennél hosszabb időt csak párszor sikerült kivárnom, eléggé vízfüggő vagyok és szeretek lubickolni… 😀

 

A pozitív változások viszont mindenképpen segítenek abban, hogy sikerüljön betartani a torna utáni fürdéstilalmat.

Nagyon köszönöm azt is, ha megosztod az eredményeimet a többiekkel blogbejegyzésben, nagyon örülök, ha reményt adhatok tornázó társaimnak – remélem egyre többen számolhatunk be klassz hírekkel!

Kata

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.