Barion Pixel

Találj rá a Nagy Ő-re! Újrakezdés válás után, 3 gyerekkel

Találj rá a Nagy Ő-re! Réka tippjei az újrakezdéshez válás után, 3 gyerekkel

Közel 10 év házasság és 3 gyerek után újra kellett gondolnom az életemet. Nem volt könnyű. Nem vagyok az az elkeseredős fajta, de voltak mélypontjaim. Nagy lendülettel indultam “új életem” felé, dac és tettvágy volt bennem, utólag azt gondolom ez lehet a túlélési ösztön.

Rékával, a cikk írójával folytatott beszélgetés elérhető a KittWell YouTube csatornáján. Görgess lejjebb a teljes bejegyzés elolvasásához!

Fontos volt számomra, hogy képes legyek egyedülálló nőként maximálisan ellátni a családomat, ehhez elegendő pénzt termelni a munkámmal és közben szuperanyatigrisként irányítani csemetéim fejlődését. Plusz, nehogy már ne forduljon meg utánam az utcán minden jóképű férfi! Erre nagy szükségem is volt, hogy elismerjenek nőként…

Szívet melengető volt megtapasztalni, hogy a barátnők és a családom mellettem állnak, mindenki ott támogatott, ahol csak tudott. Ahogy mondani szokták: együtt voltunk jóban, rosszban. Ez volt a terep, ahol tudtam panaszkodni, ahol megengedtem magamnak, hogy gyenge legyek, sírhattam, nevethettem, lehettem dühös vagy épp szomorú. Legjobb barátnőm a szupervízorom is lett, külső szemként egyedül őt tudtam elfogadni, mert mindig őszinte volt hozzám és a megoldások keresése felé vezetett. Azt hiszem, ő a világ legjobb barátnője!

Természetesen eljött az idő, amikor a helyzet megérett a változásra és nem volt elég a boldogságomhoz az erős nő, akivé váltam, a jól fizető és biztonságos munkahelyem a nagyszerű kollégákkal, a csodálatos gyerekeim, akiket imádni tudtam és a családom, akik mindig támogattak.

Valami hiányzott… és egyre erősebben jelentkezett bennem, ez az űr. Mire vágyom még? Mit szeretnék igazán? Miért nem vagyok boldog és mi kell ahhoz, hogy igazán boldognak érezzem magam? és…. Ki vagyok én? Ezekre a kérdésekre válaszokat akartam adni. Most ez lett a túlélésem kulcsa.

Innen indult egy ma is tartó önkutató, önfejlesztő munka, hogy erős nőből csak önmagammá válhassak és megteremtsem saját tündérmesémet, megtaláljam a NAGY Ő-t. Az út során gyűjtött tapasztalatokat, tanulságokat szeretném megosztani Veletek, hogy motiváljon Benneteket saját utatok keresésében és erősítsen belső utazásotokon!

1. Tisztázd magadban, mi fontos Neked és mi az, ami kívülről jött elvárás. Rázd le magadról az elvárásokat!

 • Merd tisztázni ezt, még ha szöges ellentéte is annak, ahogy jelenleg élsz, vagy gondoltad, hogy fontos neked.
 • Légy őszinte magaddal.
 • Úgyis efelé fogsz menni hosszú távon, de lerövidítheted az utat, ha tisztában vagy ezzel.

2. Bátran képzeld el részletesen, ami boldoggá tenne!

 • A részletek segítenek abban, hogy minél pontosabban tudd, mit szeretnél.
 • Lehet, hogy magadat is megleped, csak engedd szabadon a fantáziád.
 • Álmodozz bátran és közben érezd jól magad.

3. Ne alkudozz magaddal!

 • ne érd be kevesebbel, mint amit megálmodtál, mert ha így teszel, nem leszel soha boldog,
 • nyugodtan lehetsz maximalista ebben, hiszen te tudod igazán mi a szíved vágya.

4. Hidd el, minden lehetséges!

 • Nagyon sokféle ember él a Földön, biztosan van olyan férfi, aki számodra tökéletes és Te meg is fogod találni, vagy Ő talál meg Téged! ☺

5. Keress szüntelen, tegyél meg mindent!

 • Ezt gyakran halljuk, de mit jelent a minden? Szerintem ez azt jelenti, hogy amikor már valóban tudod, mit szeretnél, haladj afelé és ne az ellenkező irányba.
 • Adj sok-sok lehetőséget a megvalósulásnak, hogy megteremtsd az álmaidat.
 • Menj olyan helyekre, ahol találkozhatsz a NAGY Ő-vel, válassz olyan társaságot, ahol el tudod Őt is és magadat is képzelni.
 • Beszélgess, ismerkedj, nézz körül!

6. Hallgass az érzéseidre, bízz magadban!

 • Nem kell állandóan randiznod, vagy őrült kalandokba keveredned, csak ha Te magad akarod így!
 • Ahhoz, hogy megállapítsd folytass-e egy beszélgetést vagy legyen-e első,második randi, nyugodtan támaszkodj az érzéseidre. Mindenki máshogy működik, de egy valami közös: vannak antennáink, melyek kiválóan jelzik, jó felé haladunk-e a magunk szempontjából. Ezeket úgy hívják, hogy érzések. Ha figyelsz rájuk, azonnal megjelennek, amikor személyesen beszélsz valakivel. Szerelem első látásra? Így is nevezhetjük, de inkább pontos önmegfigyelés, mert hidd el, el tudod dönteni.
Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.