Barion Pixel

Teherbeesés elősegítése 40 felett Aviva Tornával természetesen

Aviva torna hatása

Krisztina szívet melengető története

Kicsúszol az időből. Ketyeg a biológiai óra… Mikor jön az unoka? A teherbeesés elősegítése 40 felett már nem olyan egyszerű dolog.

Hányszor hallottuk már…! Mi sem dühítőbb ezeknél a „segítőkész” megjegyzéseknél, főleg, ha a harmincas éveid vége felé még keresed a párodat.

Az is lehet, hogy szerencsés vagy, mert már megtaláltad a társadat, akivel közösen gyermekre vágytok, de érthetetlen módon, mégsem akar jönni a bébi.

Olvasol, informálódsz és egyre több cikket, statisztikát találsz arról, hogy idővel mennyire csökken az esélye annak, hogy valóban megfoganj és a szíved alatt hord a gyermekedet. 

Nap, mint nap beszélek és dolgozom olyan nőkkel, akik 30-40 x évesen küzdenek az első kisbabájukért. Nőkkel, akikről már lemondtak.

Szerencsés vagyok, mert sok gyönyörű sikertörténetnek lehetek a szemtanúja a hivatásom által.

Szeretném, hogy ezek a történetek is szárnyaljanak és minél messzebb jussanak el, mert a teherbeesés elősegítése 40 felett is lehetséges!

Meríts Te is erőt egy kedves tanítványom, Krisztina történetéből:

Szia!

Január 29-én voltam Nálad Aviva Torna tanfolyamon, hogy a termékenységemet megtámogassam. Azóta hetente kétszer csináltam az Aviva tornát, néha még háromszor is. Ma reggel egy szép meglepetésben volt részem: pozitívat teszteltem. (A menstruációm 2 napja maradt el.)
Nagyon nagy öröm ez számomra, mert 42 éves vagyok és december óta próbálkozunk még csak.

Még hosszú út áll előttem (9 hónap), de nagyon boldog vagyok, hogy az első lépést sikerült megtenni. Látva, hogy ilyen hamar, reményt ad nekem is, hogy minden rendben lesz majd a későbbi fázisokban is.

42 éves vagyok, örökmozgó. Rendszeresen sportoltam egész életemben, leginkább táncos vonalon.
Páromat kicsit későn, 39 éves koromban találtam meg, ezért nem volt esélyem hamarabb családalapításon gondolkodni.
Persze az engem féltő emberektől sokat hallottam aggodalmakat, hogy mi lesz így velem 40 felett, ki fogok futni az időből. (Rokonok, orvosok mondták mindezt, az én növekvő ijedelmemre...)
Idén januárban éreztük, hogy eljött az idő a babavállalásra.

Ekkor találtam rá az Aviva torna gyakorlatokra. Nem egészen két hónapja csinálom a tornát, heti átlag kétszer. Mellette jógázom is otthon.
A babavállalás kapcsán igyekeztem az étkezésemen sokat változtatni (a több zöldség - kevesebb hús tengelyen elmozdulni, illetve mindent magamnak főzök, a lehető legkevesebb feldolgozott alapanyaggal).

Az emésztésem családi adottságaim miatt az átlagosnál problémásabb, régóta keressük hasztalan a puffadás és a diszkomfort okát. (Nincs kimutatható allergiám... vagy hasonló nagyobb bajom.)

Az Aviva torna hatását a puffadás enyhülésében is éreztem, sokkal nyugodtabban alszom éjszaka, mert a "gyomrom nem kelt fel".

Március elején pedig pozitívat teszteltem 🙂

Kriszti

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.