Barion Pixel

Többévnyi próbálkozás után jön a baba

Többévnyi próbálkozás után jön a baba - Aviva torna

Sikertörténet Aviva Tornával

Egy nagyon kedves Aviva Torna tanítványom bensőséges sikertörténetét szeretném Veled megosztani, aki 3 év küzdelem után, most 42 évesen végre félidős kismama.

Ebben a történetben igazán részei lehetünk egy olyan útnak, ahol a pár mind két tagja közösen, együtt dolgozva, miden oldalról támogatva a gyermekvállalást, testileg, érzelmileg és mentálisan is törekedett arra, hogy ha van bármi, ami még nehezítené a gyermekük érkezését, akkor az feloldásra kerüljön.

Szerintem az is szépen felsejlik ebben a történetben, hogy mennyire fontos az, hogy ilyenkor mi legyünk az elsők, a legfontosabbak, hogy kerüljünk vissza életünk középpontjába.
Hisz mi leszünk majd a táptalaj leendő gyermekünk számára.

Szívből gratulálok a boldog párnak!

Fogadd te is szeretettel a tanítványom történetét, ahol többévnyi próbálkozás után végre jön a baba!

Kedves Kitti!

Neked is szeretném megköszönni a segítséget, és most már örömmel mondhatom el, hogy félidős várandós vagyok! 🙂 🙂 🙂

Még télen jártam Hozzád tornázni. Mielőtt elkezdtem az Aviva torna végzését, mi gondoltunk egy nagyot még tavaly, és orvost váltottunk.

Egy régi jó ismerősöm javaslatára, aki szintén hasonló cipőben járt, mint én, hogy nehezen fogant, de most már 6 éves a kislánya. Szóval nagyon biztatott, hogy legalább egy konzultációra menjünk el.

Igazából mi 2 fronton támadtunk: egyrészt, amit a doki ajánlott. Ő nem stimulált és terhelt feleslegesen. Csak és kizárólag olyan hormonokat adott orvosi UH ellenőrzés mellett, hogy a méhemet meg tudja vastagítani. Mert sajnos az papírvékonyságú volt, és mondta, hogy azon bizony nem tud megtapadni a magzat. Így szépen visszaépítette a méhnyálkahártyámat.

Közben pedig én az alternatív vonalat erősítettem: heti 1x jártam Aviva tornára Hozzád, ezen felül viszont én még 3x otthon is gyakoroltam. (Vidékiként nem tudtam heti 4 estét Budapesten tölteni, de minden megoldható, csak akarat és szándék fontos hozzá.)

Találtam egy természetgyógyászt is, aki által egy több hónapos gyógyteakúrát csináltam, elsősorban méregtelenítésre.

És közben talpmasszázsra is jártam hozzá. Ami őszintén megmondom, iszonyat fájdalmas volt… Van a talp, és ott mindenféle reflexpontok, amik a szerveket fedik le. Ezeket nyomja, olyan erővel, hogy volt, hogy egy kődarabot használt hozzá, meg fadarabot, hogy megszadizzon… Eleinte még bőgtem is, annyira fájt. Azt mondta, hogy azért, mert ott energiahiány van, letapadások, amik nem jók… ezeket kell oldani.

Főleg a májjal és a petefészek-méh területtel voltak bajok. Aztán úgy másfél hónap szadi után már nem fájt ugyanaz a nyomkodás, mint régen. Ami azt jelentette, hogy helyrejött a terület energia-ellátottsága.

Az biztos, hogy végtelenül örültünk, amikor egy vérvizsgálatból biztosan kiderült, hogy várandós vagyok 42 évesen!

Mi 3 éve küzdöttünk a Babánkért, és ezen felül a lelki oldalt is oldottuk egy párterápiás pszichológus párral, illetve engem még külön egy terapeuta is kezelt.

Hát kemény évek állnak mögöttünk ezekkel a testi-lelki folyamatokkal, de megérte! 🙂

Meg egyszer köszönöm Neked is, hogy együtt tornáztunk, és hogy Te is segítettél nekem abban, hogy most anyuka lehetek. 🙂 További szép sikereket és hasonló örömhíreket kívánok tiszta szívemből!

Szeretettel ölellek:
Egy boldog anyuka

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Termékenység Tudatosság Kurzus

INGYENES Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.