Barion Pixel

Többszöri vetélés után újabb terhesség és végre valóban érkezik a bébi

Az odaadás és kitartás meghozta gyümölcsét

Gyönyörű babahír érkezett egy fantasztikus nőtől, aki minden korábbi csalódás ellenére, óriási türelemmel, odaadással és kitartással tett már hónapok, évek óta azért, hogy édesanyává válhasson.

Virginia egy csodás, szikrázó teremtés, akivel öröm volt mindig találkozni az Aviva Torna órákon. A számítógép kijelzőjén is átsütött a sugárzó jelenléte.

Boldogság volt látni számomra, hogy milyen lendülettel és odaadással tornázik és tesz azért, hogy megvalósulhasson férjével a közös álmuk és valódi családdá válhassanak azáltal, hogy megérkezik közös gyermekük.

Virginia útja sem volt zökkenőmentes. Sőt, évek óta tartó próbálkozáson, többszöri sikertelenül végződött terhességen és csalódáson voltak már túl, mikor megismerkedtünk.

Szerencsére ezek után sem adták fel! Hittek, bíztak és cselekedtek.

A rendszeres Aviva Tornával tett azért, hogy természetesen fokozza a termékenységét és a korábban átélt vetélések után elő tudja segíteni a sikeres terhességet.
A termékenység tudatosság kurzuson pedig elmélyedt a női testének működésében és megtanulta, hogyan tud ő maga hatni a mielőbbi gyermekáldásra.

A kettő erős kombinációja, és főként a saját kitartása és igyekezete rövidesen meghozta a várva vár eredményt és hamarosan ezt az üzenetet kaptam tőle:

„Ami a legjobb hír – tegnap lett egy pozitív terhességi tesztem :-)”

A termékenység tudatosság kurzusról így írt:
„Nagyon köszönők mindent, Kitti! Életreszoló élmény volt ez a tanfolyam – bar középiskolában oktatnak ezt mindenkinek!”

Szerettem, volna, hogy ő mondja el a tapasztalatait a kurzusról, ezért feltettem még pár kérdést, hogy te is el tudd olvasni, milyen élmény volt számára a kurzuson részt venni.

Miért döntöttél úgy, hogy részt veszel a Termékenység Tudatosság kurzuson?

Egy izgalmas és informatív kalandnak tűnt, mely sok alapvető tudással vértez fel.

Mi a véleményed a kurzusról? Miben segített téged a gyermekvállalásban?

Igazi hiánypótló ez a tanfolyam – már középiskolában jó lenne oktatni, hogy átlássuk az alapvető összefüggéseket és megértsük a bennük zajló folyamatokat. Gyermekvállalás idején pedig különösen hasznos tudás és iránymutató, nemcsak az áldott állapot eléréséhez, hanem (számomra nem várt módon) megnyugtatásképpen a terhesség első időszakában is. Számomra többször is visszaigazolást nyújtott a kezdeti időszakban az itt szerzett tudás (például a megemelkedett hőmérséklet visszaigazolást adott, hogy minden rendben zajlik).
Kitti szaktudása és támogató, kedves, közvetlen stílusa pedig igazán élvezetessé tette a videókat, élmény volt belevágni az újabb hetekbe.

Milyen eredményeket értél el a kurzussal?

Felfedeztem és megértettem a bennem zajló természetes folyamatokat, illetve számos hasznos tanáccsal látott el gyermekvállaláshoz.

Mit mondanál azoknak, akik gondolkodnak azon, hogy részt vegyenek a kurzuson?

Mindenképpen érdemes belevágni a tanfolyamban, életreszóló hasznos tudást ad – a legjobb befektetés.

Azóta Virginia már túl van az állapotosság 20. hetén is, kerekedik a pocakja, és egyre közelebb van ahhoz, hogy a karjaiban tarthassa gyermekét.

Csodás állapotosságot kívánok és gyönyörű szülést kívánok!

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.