Barion Pixel

A teherbeesés elősegíthető – ismered a termékenységtudatot?

Termékenységtudattal a teherbeesésért

A meddőség problémája egyre ijesztőbb méreteket ölt. Ma már számtalan pár találja szembe magát ezzel, és sokszor már első babájuk fogantatásánál komoly nehézségekbe ütköznek. Az esetek többségében genetikai vagy hormonális problémák állnak a háttérben, de a különféle életviteli tényezők is nagyban befolyásolhatják azt, ha valaki nem, vagy csak nagy nehézségek árán tud teherbe esni.

Aviva torna és termékenységtudat

Az Aviva torna egy hormonális hatású gyógytorna, ami a természetes fogantatást éppúgy elősegítheti, mint ahogy támogathatja a mesterséges beavatkozások sikerét. De nem csak ezekben segíthet, hanem a beágyazódásban és az állapotosság megtartásában is. Viszont nem csak ez az egyetlen egy út vezethet a sikerhez. A termékenységtudat is egy rendkívüli módszer arra, hogy a nő megismerje a testét, annak működését, hogy megtanuljon olvasni teste jelzéseiből. Hogy közelebb kerüljön a nőiességéhez, illetve, hogy a tudatos babatervezés izgalmas útjára lépjen. Egy termékenységtudat tanfolyamon megtanulhatod, hogy hogyan működik a ciklusod, és hogy az milyen befolyással van a termékenységedre. Termékenység Tudatosság Kurzusom elvégzése után az ovulációd legárulkodóbb jeleit is ismerni fogod.

Milyen természetes módszerekkel fokozható még a termékenység?

Mozogj rendszeresen!

Köztudott tény, hogy a sport, a testmozgás jó hatással van az egészégre, a közérzetre, és a termékenységre is. Nők és férfiak esetében igaz ez az állítás, így mindenkit csak arra biztatok, hogy sportoljon, mozogjon többet!

A testi-lelki egyensúly megteremtése

Ép testben ép lélek, tartja a mondás, én pedig nagyon egyet tudok ezzel is érteni. Mivel a stressz, a rossz kedélyállapot negatív hatással van a termékenységre, így igyekezz megteremteni a lehető legtöbb eszközzel tested és lelked harmóniáját! Szánj időt a kikapcsolódásra, az olyan tevékenységekre, amik feltöltenek, és amik a hangulatodra is jó hatással vannak!

Kerüld a mértéktelen koffein- és alkoholfogyasztást!

Több kutatással is alátámasztották már, hogy mindkettő negatívan befolyásolhatja a termékenységet, így bármennyire is imádod a kávét, érdemes csökkentened annak napi mennyiségét, illetve az alkohollal is jobb csínján bánni.

Ha szeretnél többet is megtudni a termékenység tudatosságról, ha kíváncsi vagy Termékenység Tudatosság Kurzusom következő időpontjaira, vedd fel velem a kapcsolatot!

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Termékenység Tudatosság Kurzus

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.