Barion Pixel

Adatvédelmi nyilatkozat

HATÁLYOS: 2024 április 2.

1. BEVEZETÉS

Számunkra nagyon fontos, hogy betartsuk az aktuálisan érvényes adatvédelmi szabályozást és törvényeket, így az alábbiakban részletesen tárgyaljuk, bemutatjuk a KittWell Női Egészség Kft. adatvédelemre irányuló lépéseit, és az adatgyűjtéssel kapcsolatos folyamatait. A KittWell Női Egészség Kft. tulajdonában áll a kittwell.com és a valtozasmuhely.hu weboldal, mind a két weboldalon jelen adatvédelmi nyilatkozat érvényes.

Az alábbi adatkezelési nyilatkozatból Ön pontos képet kaphat a következőkről:
• Milyen személyes adatokat gyűjtünk Önről és dolgozunk fel
• Honnan szerezzük be ezeket az adatokat;
• Mit teszünk ezekkel az adatokkal;
• Hogyan tároljuk az adatokat;
• Kiknek továbbítjuk / fedjük fel ezeket az adatokat;
• Hogyan vesszük figyelembe az Ön adatvédelmi jogait;
• És hogyan felelünk meg az adatvédelmi szabályoknak.
Az összes személyes adat gyűjtése és feldolgozása az EU adatvédelmi törvényeinek megfelelően történik.

2. ADATKEZELŐ

Cégnév: KittWell Női Egészség Kft
Székhelye: 7622, Pécs, Nagy Lajos király útja 14 földszint 3.
Név: Szabó Kitti
EV Székhelye: 7631, Pécs, Kultúrház utca 2.
E-mail cím: hello@kittwell.com és hello@valtozasmuhely.hu
Telefonszám: +36304632709

3. MILYEN SZEMÉLYES ADATOKAT GYŰJTÜNK?

Személyes adatok alatt értendő minden azonosításra alkalmas Önnel kapcsolatos információ, pl. az Ön neve, elérhetősége, email címe, telefonszáma, számlázási címe, esetlegesen megjelölt egészségügyi problémája, célja az általunk tartott foglalkozásokkal.
Személyes adatokat gyűjthetünk Önről, amikor jelentkezik valamelyik általunk nyújtott szolgáltatásra, például tanfolyamra vagy a gyakorló órákra (közvetlenül a jelentkezési lapon keresztül), illetve a konzultációk alkalmával folytatott beszélgetés során.
Különösen a következő típusú adatokat gyűjthetjük:
a. Név, lakcím vagy számlázási cím, e-mail cím, telefonszám
b. Életkor, születési dátum
c. Sportolási, táplálkozási, életviteli szokások
d. Testméretek
e. Jelenlegi egészségügyi állapotával és menstruációs ciklusával kapcsolatos információ (első menstruáció ideje, napjainak száma, ciklus hossza, utolsó menses dátuma, krónikus betegségei)
f. Gyógyszerszedési illetve fogamzásgátlási szokásaival kapcsolatban (szed-e fogamzásgátló tablettát, fájdalomcsillapítót, egyéb hormonkészítményt, van-e spirálja)
g. Korábbi egészségügyi állapotával kapcsolatban (voltak-e műtétjei, egyéb hormonális és nőgyógyászati zavarai)
h. Mozgáskorlátozottságra vonatkozó információk (van-e térd, gerincbántalma illetve egyéb módon akadályoztatott-e a mozgásban, szorul-e speciális egészségügyi ellátásra)
Az Ön fizikai vagy egészségügyi állapotával kapcsolatos személyes adatai a vonatkozó adatvédelmi törvények értelmében „érzékeny” személyes adatoknak minősülnek. Ilyen információkat csak akkor gyűjtünk, ha Ön kifejezetten beleegyezését adta, vagy ha Ön szándékosan közzétette őket.

4. MIRE, MIÉRT ÉS MEDDIG HASZNÁLJUK AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT?

Adatait a következő célokra használhatjuk fel:
a. Az Ön által kért szolgáltatásokat és termékeket nyújtjuk Önnek: arra használjuk az Ön által megadott információkat, hogy kifejezetten az Ön fizikai és egészségügyi állapotához illetve céljához igazítsuk a foglalkozásokon elhangzott életvezetési tanácsokat és az átadott tudásanyag alkalmazási javaslatait.
b. Kapcsolatfelvétel a tanfolyam, foglalkozás, gyakorló órák elmaradása vagy változása esetén: értesítést küldünk a kért szolgáltatásról, és bármilyen ezekkel kapcsolatos változásról. Ezek a megkeresések nem marketingcélokat szolgálnak, és nem lehet leiratkozni fogadásukról;
c. Adminisztratív és jogi célok: adatait statisztikai és marketingelemzés, rendszertesztelés, ügyfél-elégedettségi felmérések, karbantartás és fejlesztés céljára, illetve vitás ügyek vagy jogi követelések felmerülése esetén használjuk fel. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy adatai segítségével profilalkotást végezhetünk, statisztikai és marketingelemzési célokból. Mindennemű profilalkotási tevékenység kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével történik, törekedve az alapul szolgáló adatok lehető legpontosabb alkalmazására. Bármilyen személyes adat megadásával Ön kifejezetten elfogadja, hogy azok profilalkotás céljából, az itt olvasható adatvédelmi szabályzatnak megfelelően felhasználásra kerülhetnek;
d. Biztonsági- és adminisztratív intézkedések, egészségvédelem, bűncselekmények megelőzése/felderítése: jogi kötelezettségünknek megfelelően átadhatjuk adatait kormányzati hatóságoknak, egészségügyi vagy bűnüldöző szerveknek;
e. Ügyfélszolgálati kommunikáció: adatait arra használjuk, hogy kapcsolatban maradjunk Önnel, mint ügyfelünkkel, és javítsuk szolgáltatásaink színvonalát és a velünk kapcsolatban szerzett tapasztalatait;
f. Személyre szabott szolgáltatások nyújtása: adatai felhasználásának segítségével véleményünk szerint Önt érdekelhető információkat küldünk a foglalkozásokon való részvétele előtt vagy után, és személyre szabjuk kínált szolgáltatásainkat, például egészségügyi céljával kapcsolatos, különleges ajánlatok vagy kedvezmények formájában;
g. Marketing adatok: Időről időre elektronikus úton marketingcélú anyagokat küldünk Önnek.
A marketing adatokba beletartozik a látogató preferenciái, hogy milyen marketingtartalmat fogad tőlünk szívesen. Ezeket az adatokat azért dolgozzuk fel, hogy lehetővé tegyük nyereményjátékokon való részvételt, és azokhoz a termékeinkhez/szolgáltatásainkhoz kapcsolódó reklámot küldjünk, ami felé a felhasználó érdeklődést fejezett ki.
A gyűjtött adatokat időnként felhasználhatjuk olyan célokra, mint célzott, releváns hirdetések biztosítása a Facebook™ platformon, illetve különböző dinamikus hirdetési felületeken, és mérjük a hirdetések hatásos működését.
A jelentkezés során azonban lehetősége van jelezni, hogy feliratkozik vagy leiratkozik az ilyen jellegű e-mailek fogadásáról. Ezen kívül Ön a tőlünk kapott minden elektronikus kommunikációban jelezheti, hogy nem kíván további direktmarketinges anyagokat fogadni.
h. Kommunikáció adatok: Ide tartozik bármilyen üzenet, amit a weboldalon keresztül, e-mailben, közösségi média üzenetben, vagy bármilyen kommunikációs formában juttat el hozzánk. Ezeket az adatokat azért dolgozzuk fel és tartjuk meg, hogy a rendeléseket teljesíteni tudjuk, és hogy esetleges jogi igények esetén döntési alapot szolgáltassanak.
i. Vásárlói adatok: Amibe beletartozik minden adat, ami a termékek és szolgáltatások vásárlásával kapcsolatos, mint például a vásárló neve, szállítási és számlázási címe, e-mail címe, telefonszáma, vásárolt termék adatai. Ezeket az adatokat a rendelések sikeres teljesítése érdekében dolgozzuk fel, és hogy jogilag megfelelő feljegyzéseink legyenek a vásárlásokról.
j. Felhasználói adatok: Amibe beletartoznak a weboldal használata során keletkező adatok, amik lehetővé teszik az oldal technikai működését, hogy az oldal biztonságát megőrizzük, hogy mentéseket tároljunk a felhasználók tevékenységéről, és hogy Ön mindig a lehető legrelevánsabb tartalomhoz férjen hozzá.
Az adatok feldolgozásának jogalapja a felhasználó egyértelmű érdeklődése a tevékenységünk felé, aminek a biztosításához és az oldal technikai működéséhez ezeknek a tárolása szükséges.
k. Technikai adatok: Amibe beletartoznak az oldal használata során keletkezett adatok, mint az IP cím, a bejelentkezési információk, böngészőadatok, az egyes oldalak látogatási ideje, oldalmegtekintések és navigációs utak, az oldalak látogatásának száma és időpontja, időzónák, és a készülék adatai, amivel megtekinti az oldalt.
Az adatok forrása az analitikai szoftverünk.
Ezeket az adatokat azért dolgozzuk fel, hogy kielemezzük a felhasználók szokásait az oldalon, megőrizzük a weboldal biztonságos működését, és megértsük az egyes marketingdöntéseink hasznosságát.

Csak ott dolgozzuk fel az Ön személyes adatait, ahol van erre jogi alapunk. A jogi alap attól függ, milyen céllal gyűjtöttük az adatokat, és milyen célra kell őket felhasználnunk.
Az alábbi okok miatt feldolgozhatjuk az Ön személyes adatait:
• Hogy megfeleljünk egy jogi kötelezettségnek;
• Ön hozzájárulását adta az Ön személyes adatainak felhasználásához (pl. marketing céllal);
• Ön egyértelmű érdeklődést fejezett ki a tevékenységünk felé, mely hozzájárulását bármikor lehetősége van visszavonni;
• A rendeléssel létrejövő szerződés teljesítése a vásárló és a közöttünk;
• Hogy megvédjük az Ön vagy egy másik személy alapvető érdekeit (pl. egészségügyi vészhelyzet esetén);
• Adminisztratív célokkal.
Kizárólag 16 éves vagy idősebb gyermekek adhatják saját hozzájárulásukat. Tizenhat év alatti személyek esetén, a szülők vagy törvényes gyám beleegyezésére van szükség.
Nem őrizzük az Ön adatait hosszabban, mint ami ahhoz szükséges, hogy teljesüljön a feldolgozás célja. A megfelelő őrzési időszak meghatározásához figyelembe vesszük a személyes adatok mennyiségét, természetét és érzékenységét, az általunk történő feldolgozásuk célját, és hogy ezeket a célokat egyéb eszközökkel is el tudjuk-e érni.
Figyelembe kell vennünk azokat az időszakokat is, melyek során a személyes adatokat meg kell őriznünk annak érdekében, hogy megfeleljünk jogi kötelezettségeinknek (pl. adózással kapcsolatos bevallás ellenőrzése céljából), vagy hogy foglalkozni tudjunk a panaszokkal és megkeresésekkel, és meg tudjuk védeni törvényes jogainkat, ha Ön vagy mások követeléssel lépnek fel.
Miután már nincs szükségünk személyes adataira, biztonságosan eltávolítjuk és megsemmisítjük őket. Azt is figyelembe vesszük, tudjuk-e és hogyan tudjuk csökkenteni az általunk az idő során használt személyes adatok mennyiségét, és tudjuk-e az Ön személyes adatait névtelenül használni, hogy többé ne legyenek Önnel kapcsolatba hozhatók, és ne lehessen általuk Önt beazonosítani, amely esetben az információkat az Ön értesítése nélkül felhasználhatjuk.

5. AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAINAK BIZTONSÁGA

Szigorú biztonsági eljárásokat követünk személyes adatainak tárolása, továbbítása, valamint a véletlenszerű elvesztés, megsemmisülés és sérülés elleni védekezés során. Az Ön által megadott adatok a Microsoft Office szoftver programnak köszönhetően biztonságban vannak.
Az űrlapokon megadott és oldalon keletkező adatok védelme érdekében SSL minősítést alkalmazunk a teljes weboldalon (Let’s Encrypt Authority X3 certifikáció).
Az oldal támadás elleni védelme érdekében prémium biztonsági szoftvert (iThemes Security Pro) alkalmazunk, hogy ú.n. “brute force” és vírusos támadások ellen védjük a tárolt adatokat.
Az oldal adatbázisaiban a vásárlási és felhasználói adatok titkosított formában (pszeudonimizált módon) vannak tárolva, így nem olvashatóak külső fél számára.
Az adatvédelmi szabályzatban leírt célkitűzéseknek megfelelően adatait továbbadhatjuk megbízható külső feleknek. Minden harmadik féltől megköveteljük a megfelelő technikai és operatív biztonsági intézkedések megtételét, az Ön személyes adatainak védelme érdekében, az EU-s adatvédelemre vonatkozó törvényi szabályozással összhangban.

6. AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAINAK MEGOSZTÁSA

Az itt olvasható adatvédelmi szabályzat célkitűzésének megfelelően, személyes adatait a következő külső felekkel is megoszthatjuk:
a. Kormányzati hatóságokkal, bűnüldöző szervekkel, egészségügyi és szabályozó hatóságokkal
d. Megbízható (weboldalunkon nevesített) szolgáltatókkal, akik üzletmenetünkben segítenek, marketing tevékenységünket segítő, felhőalapú szolgáltatásokat nyújtó és e-mail marketing szolgáltató cégekkel, melyek közvélemény-kutatásokat végeznek és célzott marketing kampányokat folytatnak;
f. Jogi és egyéb szakmai tanácsadókkal, bíróságokkal és bűnüldöző szervekkel, törvényes jogaink érvényesítése érdekében;
h. Közösségi média: Amennyiben Ön egy közösségi médiához tartozó fiókkal csatlakozott a vállalkozáshoz tartozó facebook oldalakhoz vagy facebook zárt csoportokhoz, hozzáférhetünk azokhoz a személyes adatokhoz, amelyeknek megosztásáról – az adott közösségi média adatvédelmi beállításainak megfelelően – rendelkezett, annak érdekében, hogy tökéletesítsük és egyénivé tegyük webhelyünk vagy közösségi média felületünk használatát az Ön számára.

7. SÜTIK ÉS NYOMONKÖVETÉS

Ez az oldal sütiket használ, amelyek segítik szolgáltatásaink továbbfejlesztését, és az Ön számára hasznos funkciók biztosítását. Ez magában foglalja a média- és reklámpartnereink sütijeit is, amelyek akkor kerülnek fel gépére, amikor webhelyünket használja.
A sütik rövid, szöveges fájlok, amelyek az oldalt látogatók számítógépének merevlemezére kerülnek át a böngészőn keresztül. A sütik lehetővé teszik a webhely számára a felhasználók böngészőinek felismerését és nyomon követését, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálhassunk, amelyek Önnek a leginkább megfelelnek. A sütik tárolják az Ön elérhetőségi adatait és azokat az adatokat, amelyekkel Önt a webhelyünkön használata közben azonosítani tudjuk.
A legtöbb böngésző automatikusan elfogadja a sütiket, de amennyiben kívánja, beállíthatja böngészőjét a sütik elfogadására, visszautasítására és törlésére. A legtöbb böngészőn található eszköztár „súgó” részében megtalálja, hogy miként tudja megakadályozni, hogy böngészője új sütiket fogadjon el, mit kell beállítania ahhoz, hogy a böngésző értesítse, ha új sütit kap, vagy hogy miként tilthatja le az összes sütit. Amennyiben megváltoztatja ezeket a beállításokat, lehetséges, hogy bizonyos funkciók vagy sajátosságok nem fognak rendeltetésszerűen működni. A weboldalunk által használt sütik nem figyelnek meg semmilyen adatot, melyek a felhasználó számítógépén vannak.
A sütikkel kapcsolatos további információkért, valamint a sütik telepítésének letiltásával kapcsolatos információkért keresse fel a következő webhelyet: http://www.allaboutcookies.org.
A kittwell.com-on található további cookie-kkal és követőkódokkal kapcsolatban további információt találhat a Cookie Tájékoztatónkban.

8. ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ

Önnek bármikor jogában áll panaszt tenni a felügyeleti hatóságoknál. Magyarországi adatkezelőként esetünkben a fő adatvédelmi felügyeleti hatóság a magyar adatvédelmi biztos.

9. AZ ÖN ADATVÉDELMI JOGAI

Bizonyos körülmények esetén Önnek jogában áll:
• Információt kérni arról, hogy rendelkezünk-e személyes adatokkal Önről, és ha igen, milyen adatokkal, valamint milyen célból tároljuk/dolgozzuk fel őket.
• Hozzáférést igényelni személyes adataihoz. Ezáltal lehetősége nyílik az Önről tárolt személyes adatok másolatát kézhez kapni, és megbizonyosodni arról, hogy szabályosan jártunk el.
• Módosítást kérni a birtokunkban lévő személyes adatokra vonatkozóan. Ez lehetővé teszi az Ön számára, hogy pontosítsa vagy kiegészítse a személyes információkat.
• Személyes adatainak törlését kérni. Ezáltal lehetővé válik, hogy személyes adatainak törlését vagy eltávolítását kérje tőlünk, amennyiben nem rendelkezünk alapos indokkal azok további feldolgozását illetően. Szintén jogában áll, minden olyan személyes adat törlését vagy eltávolítását kérni tőlünk, melyekre vonatkozóan Ön élt a feldolgozás elleni tiltakozáshoz való jogával (lásd lent).
• Tiltakozni a feldolgozás ellen, amikor nekünk jogos érdekünk fűződik a személyes adatok feldolgozásához (vagy külső félnek) és Ön egyedi helyzetével kapcsolatos indokok alapján kifogásolja az adatok feldolgozását. Emellett jogában áll tiltakozni, amikor személyes adatai direktmarketinges célokból történnek feldolgozásra.
• Automatizált egyedi döntések ellen tiltakozni, ideértve a profilalkotást is, melyek nem esnek az Ön személyes adatai felhasználásával általunk végzett automatizált egyedi döntéshozatal vagy profilalkotás hatálya alá.
• A személyes adatok feldolgozásának korlátozását kérni. Ezáltal lehetősége van kérni az Önnel kapcsolatos személyes adatok feldolgozásának felfüggesztését, például ha azok pontosságának, – vagy feldolgozásuk okának – megállapítását szeretné.
• Személyes adatainak továbbítását kérni, elektronikus és strukturált formában, saját maga vagy külső fél számára (ennek közismert elnevezése az „adathordozhatóság”). Ez lehetővé teszi, hogy adatait tőlünk elektronikusan használható formátumban elkérje, és külső félnek továbbítsa elektronikusan használható formátumban.
• Visszavonni beleegyezését. Korlátozott esetekben, amennyiben Ön beleegyezett személyes adatainak egy meghatározott célból történő gyűjtésébe, feldolgozásába és továbbításába, Önnek jogában áll bármikor visszavonni ezen meghatározott célú felhasználásra vonatkozó beleegyezését. Amint értesültünk arról, hogy Ön visszavonta a beleegyezését, adatainak- az eredetileg jóváhagyott célból történő – feldolgozását megszüntetjük, amennyiben nincs más jogszerű alapunk annak folytatására.
Amennyiben Ön élni kíván bármely, itt felsorolt jogával, kérjük keressen fel minket az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül:

A  személyes adatokhoz való hozzáférés nem díjköteles (ahogy bármely más jogának gyakorlása sem).
Bizonyos információk megadására szükség lehet az Ön részéről, hogy elősegítse személyazonosságának megállapítását és hozzáférési jogának biztosítását (vagy bármely más jogának gyakorlását). Ez is egyike biztonsági intézkedéseknek, mely megakadályozza, hogy személyes adatok illetéktelen személyek birtokába jussanak.

10. AZ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSAI

Adatvédelmi szabályzatunk időről időre módosulhat. A megállapításokra vonatkozó változásokat közzétesszük a weboldalon vagy e-mailben közöljük Önnel.

INGYENES Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.