Barion Pixel

KittWell Ajándékkártya

Jelentőségteljes ajándékot kapni gyönyörű érzés. Ajándékozd meg szeretteidet KittWell Ajándékkártyával, amely a termékenység, a jó egészség és a tudás esszenciáját rejti magában.

Remek tanfolyam kezdőknek az Aviva Módszer gyakorlatainak elsajátítására a természetes termékenység, a menstruáció és a hormonháztartás egészségének érdekében.
Ez a tanfolyam 4 órás, és új ismereteket nyit meg a női egészségről és a termékenységről. Tudj meg többet az Aviva Tornáról itt!

120 napig érvényes

Mélyebb, lelki ajándékot keresel?

Ez az! A Babaváró Meditáció egy 25 perces, tudatos nyugtató élmény, amely harmóniát és belső erőt hoz a gyermekvállaláshoz. Testben és lélekben is segít felkészülni a gyermekáldásra. A Babaváró Meditációról itt olvashatsz bővebben.

120 napig érvényes

A tudás ajándéka örök ajándék.

A 2 hónapos Termékenység Tudatosság Kurzus a menstruációs ciklusról, termékenységtudatról, a könnyed és természetes megfoganásról tanít. Tökéletes ajándék annak, aki anya szeretne lenni. A tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

120 napig érvényes

Ez az ajándék annak szól, aki már ismeri az Aviva Módszert, de szeretné gyakorolni és tökéletesíteni tudását az Aviva torna gyakorlatok terén. Az 1 órás online Aviva torna órák nagyon interaktívak, sok új tanulással és szórakozással! Tekintsd meg az Aviva bérleteket itt!

120 napig érvényes

Mindannyiunknak vannak olyan kérdései, amelyeket nem merünk feltenni, nem igaz? Ajándékozz különleges konzultációt Kittivel, és lepd meg szeretted szakértői tanácsokkal, valamint odafigyeléssel a termékenység, a nemi egészség és az Aviva módszer témájában. Tekintsd meg az összes Konzultációs típust itt!

120 napig érvényes

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.