Barion Pixel
KittWell Aviva torna tanfolyam

Termékenység Tudatosság Kurzus

A megfoganásra felkészítő női termékenységi detektívképző.

Március 12-én Kezdünk!

Iratkozz fel a várólistára és értesülj elsők között arról, amikor indulunk.

Eszti kalandos története az anyaság felé
2 hónapos női suli melyet receptre kellene felírni minden gyermekre vágyó nőnek.

Az iskolában nem tanítottak meg minket arra, hogyan működik a női testünk. Azon kívül, hogy milyen betétet használjunk, nem beszéltek nekünk arról, mi is történik a menstruációs ciklusunk során és hogyan működik a termékenységünk.

Mikor végre kisbabát szeretnénk és nem foganunk meg egy-két ciklus alatt, rohanunk az orvoshoz, ahol ezekről szintén nem kapunk megfelelő felvilágosítást.

Hónapról-hónapra egyre jobban elkeseredünk, elkezdünk félni, szorongani, hisz ketyeg az óra! S néha oda is eljutunk, hogy nem bízunk már a testünkben, a velünk született élet adás képességében.

Pedig lehet ezt másként!

A Termékenység Tudatosság Kurzus során megtanulod, hogyan működik a menstruációs ciklusod és a termékenységed, hogyan tudsz a legkönnyebben és leggyorsabban megfoganni. A Kurzuson tanult természetes módszerekkel azt is leellenőrizheted, hogy rendben vannak-e a legfőbb termékenységi jellemzőid, vagy esetleg van olyan, ami hátráltatja a sikeres megfoganást és az állapotosság megtartását.

Csatlakozz hozzám ezen a felszabadító és mélyen transzformatív 2 hónapos utazáson a női termékenységed rejtelmeibe. Itt megtanulod, hogyan vedd a kezedbe a gyermekvállalást és hogyan tudsz Te magad a legnagyobb hatással lenni a mielőbbi megfoganásra.

Mielőtt mélyebben mesélnék Neked erről a kurzusról, mely megváltoztatja a kapcsolatot a testeddel és nőiességeddel, beszéljünk arról, kinek is szól valójában...

Ha olyan Nő vagy, aki szeretné megérteni és saját kezébe venni a termékenységét, eleged van a bizonytalanságból és aggódásból, szeretnéd látni az összképet, érteni az összefüggéseket, valamint szeretnél magabiztos döntéseket hozni a testeddel kapcsolatban, akkor termékenységtudat tanfolyamunkon a helyed!

A Termékenység Tudatosság Kurzus Neked szól, ha:

 1. Már pár hónapja próbálkoztok és elsőre nem jött össze a gyerkőc. Ne aggódj, rengeteg minden van, amit te magad tehetsz, mielőtt orvoshoz rohannál!
 2. Nemrég tetted le a fogamzásgátlót és a ciklusod a feje tetejére állt. Itt megérted, mi történik most a testedben és hogyan tovább.
 3. Régebb óta próbálkoztok és már sok mindent kipróbáltál (vitaminok, talpmasszázs, gyógyfürdő…) és nagyon szeretnéd tudni, hogy a termékenységed legfőbb indikátorai a helyén vannak-e.
 4. Konkrét termékenységi kihívásod van, rendszertelen a ciklusod és kérdéses, hogy van-e ovulációd egyáltalán. Ha igen, mikor? Hogyan tudnál így megfoganni? S keresed, mit tehetnél még Te magad természetes úton a gyermekvállalásért.
 5. Majd csak később szeretnétek apróságokat, viszont addig is szeretnéd biztosan tudni, hogy rendben mennek-e a dolgok a termékenységeddel és szeretnél természetes módon védekezni.

Elmesélem pontosan, hogyan fogja a Termékenység Tudatosság Kurzus megadni a tudást, eszközöket, támogatást és érzelmi biztonságot a gyermekvállaláshoz vezető utadon.

A Termékenység Tudatosság Kurzus végére:

Részt veszek a kurzuson! ☻

Egy összegben

bankkártyás vagy utalásos fizetési lehetőséggel is

89.900 Ft

2 Részletben*

csak bankkártyás fizetési lehetőséggel

2 x 49.500 Ft

*Az első részlet jelentkezéskor, a második részlet 30 nap múlva automatikusan kerül levonásra.

Értesülj róla, mikor újra megnyílik a kurzus

Iratkozz fel a várólistára és értesülj elsők között arról, amikor indulunk.

Egy felfedező út előtt állsz, a női tested és termékenységed működésének megismerése előtt...

A Termékenység Tudatosság Kurzus egy egyszerű igazságból indul ki, abból, hogy te vagy az, aki a legtöbbet tudod tenni azért, hogy megfoganj.

Miközben lépésről lépésre végigvezetlek a fogantatáshoz szükséges úton, felfedezed a női tested működését, kapcsolódsz a benned rejlő csodálatos teremtő helyhez és a női tested bölcsességéhez. Ahogyan felfedezed a női belsőd működését megerősödsz a veled született életadás képességében.

Miközben elsajátítasz egy évtizedek óta használt tudományosan alátámasztott módszert, megismered a tested jelzéseit, elkezded meghallani, érteni, amit üzen számodra, és baráti, szeretetteljes kapcsolatot alakíthatsz ki saját testeddel és a női ciklusoddal.

A folyamat során kezedbe veszed a gyermekvállalást természetes módon és tudatos, nyugodt nőként tudsz tenni azért, hogy a gyermeked mielőbb megfoganjon.

Kurzus áttekintés

A heti videótanítások és a 2 hónapos útmutatás kombinációjával a következőket fogjuk csinálni együtt a kurzus során.

A női termékenység rejtelmei

Egy csodálatos életet adó műhely lakozik a medencédben, ami hónapról hónapra teszi a dolgát, anélkül, hogy neked tudatosan, a kanpén ülve kéne azon gondolkodj, hogy termelj progeszteront, vagy induljon el a menstruációd, a tested teszi a dolgát. Itt megismerheted a női belső nemiszerveidet, a működésüket, a menstruációs ciklust a színfalak mögött, hormonok testi jeleit és szerepüket a női termékenységben.

A ciklus sztárja az ovuláció

Amikor még nem szeretnénk kisgyermeket, addig szinte csak a menstruációról tudunk valamit. Sokan sokszor azt kívánják, bárcsak ne is menstruálnának. A női ciklus valódi sztárja azonban nem a vérzés, hanem az ovuláció maga. Ettől az eseménytől válunk képessé arra, hogy egy élet megfoganjon bennünk. Mégis, milyen keveset tudunk róla. Itt végre megérted mit is jelent ovulálni. Átlátod, hogyan éri el a testünk. Megtanítom, mi mutatja azt, ha nem sikerült az ovuláció. S megtanulod felismerni, amikor megtörténik és, hogy mikorra esik.

Férfi termékenység

A gyerkőchöz bizony ketten kellünk, s néha megfeledkezünk arról, hogy fontos a párunk belső működéséről is tanulni, megérteni hogyan tudjuk őt a legjobban bevonni a bennünk és közöttünk zajló folyamatokba. A kurzus során felfedezed párod medencéjének tartalmát, a férfi nemi szervek működését, átlátod a hasonlóságokat és különbségeket az ő termékenységében és hormonháztartásában. Ezt a rész ő is kifejezetten fogja élvezni. 😉

A termékeny szakasz és a tökéletes időzítések

A női ciklusban mindennek megvan a maga helye, ideje és szerepe. Ha tudod, hogy éppen mi történik a testedben, akkor tudsz valódi jó döntéseket hozni. Az itt tanultak alapján fel fogod tudni ismerni a saját ciklusod különböző szakaszait és azokon belül is megtalálod a tökéletes időzítést az együttlétre pároddal, attól függően, hogy éppen mi a célotok. Itt érkezünk el oda, hogy valóban a kezedbe veheted és irányíthatod a fogantatási szándékodat.

Ciklus egészség, termékenységi kihíváskeresés

Milyen is igazából egy egészséges, harmonikus ciklus? Itt megmutatom neked, milyen egy valóban termékeny és egészséges menstruációs ciklus. Átbeszéljük, melyek az egyensúlytalanságra, a kihívásra, utaló jelek. Ezek a jelek, milyen konkrét kihívásokra utalhatnak. S megtanítalak, hogy be tudd azonosítani azt, ha a ciklusmutatóid alapján van olyan, ami hátráltatja a megfoganást.

Beszéd az orvosod nyelvén

Sokkal jobban együtt tudsz dolgozni az orvosoddal, ha jobban érted, amit mondd. A leckék során megtanulsz egy nyelvet beszélni az orvosoddal és rengeteg kifejezést megismersz, amit eddig nem értettél. Átbeszéljük, mikor érdemes orvoshoz fordulni. A legfontosabb vizsgálatok időpontjáról is tanulsz majd, amik akkor mutatnak tényleg jó eredményt, ha jó időben végzed őket.

Szexualitás

Amikor kisbabát szeretnénk az éppúgy nyomást tud helyezni a szexualitásra, mint amikor félünk tőle, hogy megfoganunk. Hát mikor fogunk akkor végre felszabadultan szeretkezni? Itt bevezetlek téged a női ciklusban rejlő belső minőségekbe. Célom az, hogy segítselek kapcsolódni a benned rejlő különböző női minőségekhez. Fellélegzés lesz, hogy már pedig te igenis lehetsz változékony! S ez a rész segíteni fog, hogy a szexualitást felszabadultan és bármilyen esetben örömtelibben tudd megélni.

Bónusz anyagok

Ez legyen meglepetés. 😉 Annyi biztos, hogy hasznos lesz a megfoganáshoz és még utána is! 🙂

Szimptotermális Módszer

A termékenység feltérképezésének kézzelfogható eszköze

A szimptotermális módszer elsajátítása és használata központi elemét képezi a Termékenység Tudatosság Kurzusnak, ám a kurzus ennél jóval többről szól. Ennek a módszernek a hatékonysága tiszta biológiai alapelveken, bizonyított termékenységi jelek megfigyelésén, ábrázolásán és értelmezésén alapszik. Más szóval itt a testünk biológiájára és a fiziológiájára alapozunk.

A 3 legfontosabb termékenységi jelünk

Ezeknek a jelnek a segítségével megismered és feltérképzeheted a saját termékenységi mintádat. A termékenységi jelek vizsgálatával, szakértő bevonása és tesztek alkalmazása nélkül is meg tudod határozni, mely napokon vagy termékeny. A foglalkozás sok további másodlagos termékenységi jelre, valamint esetlegesen detektálható termékenységi kihívásra is kitér.

Ez a fogalom most még új lehet számodra. A 2 hónapos Kurzus végére a ciklustérképezés mesterévé válsz! Ez az eszköz segít felderíteni és vizuálisan megmutatni a legfontosabb termékenységi indikátoraidat. A ciklustérkép egy olyan táblázat, amibe az ébredési testhő, a méhnyak állapota, és a méhnyaknyák jellemzői kerülnek feljegyzésre a ciklusaid során. Ez a térkép fogja neked megmutatni, hogy a ciklusod során mely napokon vagy termékeny.

A termékenységtudat tanfolyam 10 hete alatt kettő ciklustérképet fogsz elkészíteni. Mindkettő ciklustérképről személyes visszajelzést is fogok neked készíteni, a módszer alkalmazásának helyességéről.

Izgalmas tananyag + Közérthető nyelvezet + 100% gyakorlati alkalmazás.

 • Odafigyelek rá, hogy miközben tanulsz, jól is érezd magad.
 • A tananyag mindenki számára érthető nyelven, lényegre törő és következetes módon van felépítve.
 • Érdekfeszítő, vizuális segédanyagok különösen izgalmassá teszik a tanulást.
 • Minden tanult témát gyakorlati példákon és a saját ciklusodra való alkalmazáson keresztül is begyakorlunk.

A Termékenység Tudatosság Kurzus menete és technikai háttere

 • A kurzus online zajlik a KittWell tagok számára létrehozott tanulói felületén keresztül, ahol lesz egy saját felhasználói fiókod.
 • Időtartam: 10 hét (8 héten át hetente 1-1 új modul + 2 hét ráadás kérdésekre, a ciklustérképed visszajelzésére és online találkozóra)
 • Minden héten hétfőn nyílik meg az újabb modul az online felületen, amit a saját időbeosztásod szerint tudsz feldolgozni.
 • Minden videótanításhoz és anyaghoz folyamatosan és kényelmesen hozzáférsz az otthonodból a kurzus ideje alatt, és összesen 4 hónapig.
 • A kurzus ideje alatt háromszor fogunk élő online találkozón kapcsolódni, ahol kérdezz-feleleket tartunk, eseteket beszélünk át és egymáshoz kapcsolódunk.
 • Saját munkádról kétszer fogok egyéni visszajelzést adni a kurzus során.
 • A férőhelyek limitáltak, ezért érdemes mielőbb lefoglalni a helyed.

Nem kérdés, részt veszek!

Egy összegben

bankkártyás vagy utalásos fizetési lehetőséggel is

89.900 Ft

2 Részletben*

csak bankkártyás fizetési lehetőséggel

2 x 49.500 Ft

*Az első részlet jelentkezéskor, a második részlet 30 nap múlva automatikusan kerül levonásra.

Értesülj róla, mikor újra megnyílik a kurzus

Iratkozz fel a várólistára és értesülj elsők között arról, amikor indulunk.

A nagyszerű dolgok, melyet a kurzusban kínálok Neked

termékenységtudat tanfolyam - KittWell

Minden héten új leckék 8 héten át.

2 db személyre szóló ciklustérkép visszajelzés a módszer alkalmazásáról.

3 on-line találkozó, kérdezz felelek, esetmegbeszélés, egymáshoz kapcsolódás.

Letölthető segédanyagok és összefoglalók.

E-book a módszer szabályairól.

Gyakorlatok, kvízek, házi feladatok.

Gyakran feltett kérdések

A heti modulok videói tanításai átlagosan összesen két óra hosszúságúak. Ezenkívül még heti egy-másfél órát érdemes rászánni a tanulásra és gyakorlásra, hogy valóban mindent átültess a gyakorlatba.

A termékenységtudat tanfolyamra való jelentkezéskor létrehozott felhasználói fiókoddal tudsz majd belépni a KittWell tagoknak nyújtott online tanulói felületre, ahol hétről-hétre eléred majd az új anyagokat. Ide kerülnek feltöltésre a gyakorló feladatok is, és ezen a felületen keresztül tehetsz fel kérdéseket a tananyaggal kapcsolatban.

A kurzus kezdetétől 4 hónapon át.

Egy részletben azonnali bankkártyás fizetéssel, vagy utalással. Két részletben csak bankkártyás fizetésre van lehetőség. Az első részlet jelentkezéskor, a második részlet 30 nap múlva automatikusan kerül levonásra.

Egy apró költséggel (~5000 Ft) fontos még, hogy számolj: szükséged lesz egy speciális hőmérőre, amelynek típusát és részleteit a kurzusra való jelentkezés után küldöm el neked emailben.

Mindenben! Nagyon fontos, hogy tudd, nem lehet kiszámolni az ovulációd napját! A kalkuláció egy hatalmas általánosításon, sok nő ciklusának átlagán, és a te ciklusaid múltbéli adatain alapszik. Itt viszont megtanulod, megállapítani a saját ciklusod belső adatait és azok alapján mindig az aktuális ciklusban tudod felismerni az ovulációdat.

Lehet, hogy az első hónapban annyira lelkes leszel, hogy tudod mikor ovulálsz, hogy hazarendeled a férjed a munkából! 😀 A kezdeti ráfókuszálás után viszont inkább sokkal nagyobb lelki nyugalmat fog adni, hogy tudod, mi történik odabent és mikor vagy valójában termékeny. Ez a stresszoldás segíti a felszabadult és spontán együttléteket. Személy szerint nagyon fontosnak tartom, hogy az együttlét továbbra is a kölcsönös örömszerzés forrása legyen, még akkor is, ha most egy konkrét célotok is van vele. Ezért a kurzus során beszélünk a szexualitásról gyerkőcvállalás idején és megismerkedünk a női ciklikusságban rejlő szexualitást támogató erővel.

Kedves szavak a gyönyörű tanítványaimtól

Szeretnék csatlakozni a csapathoz!

Egy összegben

bankkártyás vagy utalásos fizetési lehetőséggel is

89.900 Ft

2 Részletben*

csak bankkártyás fizetési lehetőséggel

2 x 49.500 Ft

*Az első részlet jelentkezéskor, a második részlet 30 nap múlva automatikusan kerül levonásra.

Értesülj róla, mikor újra megnyílik a kurzus

Iratkozz fel a várólistára és értesülj elsők között arról, amikor indulunk.

Termékenységtudat, Aviva torna

Még gondolkozol rajta? Akkor elmondom Neked, miért olyan fontos ez a képzés!

Mert erről máshol, így egyben sajnos nem beszélünk, nem kapunk ilyen mély és átfogó tájékoztatást. Ilyen komplexen ez nem része sem az átlagember iskolai tananyagának, sem az orvosok által elvégzett képzésnek. Az egészségügyi praxisban, a nőgyógyászati látogatások során nincs idő ezekről megfelelő mélységben beszélni.

 A termékenységtudat tanfolyamra szánt idő-, energia- és pénzbefektetésed biztosan megtérül, ha eleged van abból, hogy aggódj összejön-e ebben a hónapban a baba, vagy hogy ki vagy szolgáltatva külső szakembereknek és szeretnéd, hogy a gyermekvállaláshoz vezető folyamat egy szép, örömteli időszak legyen.

Ha jó érzés lenne elmerülni női tested fantasztikus működésében, mely nagy eséllyel egy életre megváltoztatja a ciklusodhoz és nőiességedhez való hozzáállásod.

Akkor is jó választás, ha szeretnél megújult és saját belső erőt meríteni a babaprojekthez. Mindeközben pároddal is izgalmas perceket szerezhettek egymásnak, és őt is sokkal jobban be tudod vonni a benned zajló folyamatokba.

Kitől fogsz tanulni?

Szabó Kitti

Természetes Termékenység Mentor
Termékenység Tudatosság Tanácsadó
Funkcionális Medicina Alapú Életmód Tanácsadó
Aviva Módszer Oktató, Biologika Konzulens, Moon Mother

Én már alig várom, hogy ebben a 2 hónapban kísérhesselek a gyermekvállaláshoz vezető utadon!

Hivatásom a női EGÉSZség és a természetes termékenység támogatása. Az lelkesít legjobban, mikor mások életéhez hozzájárulhatok.

15+ éve foglalkozom emberekkel, tartok képzéseket, és több mint 8 éve támogatok nőket a természetes fogantatás elősegítésében, a nemi egészség helyreállításában és a nőiesség megélésében. Összességében ez idő alatt már több ezer nővel volt szerencsém együtt dolgozni.

Olyan módszereket képviselek, melyek teljesen természetes úton támogatják a termékenységet és segítenek a testünkkel való mély kapcsolat kialakításában. Hiszen az egészségünk helyrehozása és megtartásá érekében az egyik legfontosabb dolog az, hogy figyelmünket magunk felé fordítsuk, meghalljuk, mit üzen a testünk és meg tudjuk hozni a belőlünk induló, számunkra legjobb döntéseket.

Termékenység Tudatosság oktatói és tanácsadói képzést az Angliai Natural Family Planning Teachers Associationnél végeztem és hatalmas örömmel adom tovább ezt az életre szóló tudást.

Ha elfogadod a meghívásom, személyesen garantálom, hogy ez a 10 hét valóban életre szóló változásokat indít el benned, és egy hatalmas lépést teszel a kisbabátok mielőbbi megérkezése felé!

Remélem találkozhatok Veled is a Termékenység Tudatosság Kurzuson!

Szeretettel:

Kitti

Benevezek, lássuk a bejelentkezést!

Egy összegben

bankkártyás vagy utalásos fizetési lehetőséggel is

89.900 Ft

2 Részletben*

csak bankkártyás fizetési lehetőséggel

2 x 49.500 Ft

*Az első részlet jelentkezéskor, a második részlet 30 nap múlva automatikusan kerül levonásra.

Értesülj róla, mikor újra megnyílik a kurzus

Iratkozz fel a várólistára és értesülj elsők között arról, amikor indulunk.