KittWell Aviva torna tanfolyam

Termékenység Tudatosság Kurzus 6

Március 12-én Kezdünk!

Kurzusra való jelentkezés jelenleg lezárva

Ha szeretnél értesülni a következő kurzus kezdéséről, küldd el az e-mail címedet, ahol üzenhetünk Neked.

A megfoganásra felkészítő női termékenységi detektívképző. 2 hónapos női suli Neked, melyet receptre kellene felírni minden gyermekre vágyó nőnek.
Eszti kalandos története az anyaság felé

A Termékenység Tudatosság Kurzus során megtanulod, hogyan működik a menstruációs ciklusod és a termékenységed, valamint, hogy hogyan ismerheted fel az ovulációd legárulkodóbb jeleit ciklusról-ciklusra. A Kurzuson tanult természetes módszerekkel egyszerűen leellenőrizheted, hogy egyáltalán rendben vannak-e a legfőbb termékenységi jellemzőid a megfoganáshoz. A Termékenység Tudatosság Kurzus kezedbe adja az eszközt ahhoz, hogy Te magad tudj a legnagyobb hatással lenni a mielőbbi megfoganásra.

Mielőtt mélyebben mesélnék Neked erről a kurzusról, mely megváltoztatja a kapcsolatot a testeddel és nőiességeddel, beszéljünk arról, kinek is szól valójában...

Ha olyan Nő vagy, aki szeretné megérteni és saját kezébe venni a termékenységét, eleged van a bizonytalanságból és aggódásból, szeretnéd látni az összképet, érteni az összefüggéseket, valamint szeretnél magabiztos döntéseket hozni a testeddel kapcsolatban, akkor termékenységtudat tanfolyamunkon a helyed!

A Termékenység Tudatosság Kurzus Neked szól, ha:

 1. Már pár hónapja próbálkoztok és elsőre nem jött össze a gyerkőc. Ne aggódj, rengeteg minden van, amit te magad tehetsz, mielőtt orvoshoz rohannál!
 2. Nemrég tetted le a fogamzásgátlót és a ciklusod a feje tetejére állt. Itt megérted, mi történik most a testedben és hogyan tovább.
 3. Régebb óta próbálkoztok és már sok mindent kipróbáltál (vitaminok, talpmasszázs, gyógyfürdő…) és nagyon szeretnéd tudni, hogy a termékenységed legfőbb indikátorai a helyén vannak-e.
 4. Konkrét termékenységi kihívásod van. Esetleg már voltál inszemináción vagy lombik programon, és azt keresed, mit tehetnél még Te magad természetes úton is a gyermekvállalásért.
 5. Majd csak később szeretnétek apróságokat, viszont addig is szeretnéd biztosan tudni, hogy rendben mennek-e a dolgok a termékenységeddel.

Elmesélem pontosan, hogyan fogja a Termékenység Tudatosság Kurzus megadni a tudást, eszközöket, támogatást és érzelmi biztonságot a gyermekvállaláshoz vezető utadon.

A Termékenység Tudatosság Kurzus végére:

Részt veszek a kurzuson! ☻

Egy összegben

bankkártyás vagy utalásos fizetési lehetőséggel is

59.990 Ft

2 Részletben*

csak bankkártyás fizetési lehetőséggel

2 x 34.995 Ft

*Az első részlet jelentkezéskor, a második részlet 30 nap múlva automatikusan kerül levonásra.

Kedves szavak a gyönyörű tanítványaimtól

Termékenység Tudatosság Módszere

Az emberi reprodukció megértésének eszköze

A módszer hatékonysága tiszta biológiai alapelveken, bizonyított termékenységi jelek megfigyelésén, ábrázolásán és értelmezésén alapszik.

A 3 legfontosabb termékenységi jelünk

Ismerd meg a saját termékenységi mintádat. A termékenységi jelek vizsgálatával, szakértő bevonása és tesztek alkalmazása nélkül is meg tudod határozni, mely napokon vagy termékeny. A foglalkozás sok további másodlagos termékenységi jelre, valamint esetlegesen detektálható termékenységi kihívásra is kitér.

Ízelítő a témákból (ez nem a teljes tematika)

 • Mi van odabent? Avagy a reproduktív anatómiánk.
 • A női ciklus belülről.
 • A 3 elsődleges termékenységi jelünk.
 • A 3 elsődleges termékenységi jel precíz megfigyelése, ábrázolása és értelmezése.
 • Hogyan ismerd fel a testeden az ovulációt tesztek nélkül.
 • Mikor van a saját termékeny ablakod minden egyes ciklusban.
 • Másodlagos termékenységi jelek.
 • Termékenységi tévhitek és igazságok.
 • Férfi termékenység.
 • Szexualitás és a párkapcsolat táplálása.
 • Speciális esetek (PCOS, fogamzásgátló letétele után, szoptatás).
 • Tökéletes időzítés az együttlétre, ha babát szeretnétek.
 • Kislány vagy kisfiú?

Egy életre szóló tudás, amit lehet, hogy egyszer kislányodnak is átadhatsz majd.

Ez a fogalom most még új lehet számodra. A 2 hónapos Kurzus végére a ciklustérképezés mesterévé válsz! Ez az eszköz segít felderíteni és vizuálisan megmutatni a legfontosabb termékenységi indikátoraidat. A ciklustérkép egy olyan táblázat, amibe az ébredési testhő, a méhnyak állapota, és a méhnyaknyák jellemzői kerülnek feljegyzésre a ciklusaid során. Ez a térkép fogja neked megmutatni, hogy a ciklusod során mely napokon vagy termékeny.

A termékenységtudat tanfolyam 10 hete alatt kettő ciklustérképet fogsz elkészíteni. Mindkettő ciklustérképről személyes visszajelzést is fogok neked készíteni, a módszer alkalmazásának helyességéről.

Izgalmas tananyag + Közérthető nyelvezet + 100% gyakorlati alkalmazás.

 • Odafigyelek rá, hogy miközben tanulsz, jól is érezd magad.
 • A tananyag mindenki számára érthető nyelven, lényegre törő és következetes módon van felépítve.
 • Érdekfeszítő, vizuális segédanyagok különösen izgalmassá teszik a tanulásod.
 • Minden tanult témát gyakorlati példákon és a saját ciklusodra való alkalmazáson keresztül is begyakorlunk.
 • Az egyéni kérdéseidet hétről-hétre felteheted és én mindig megválaszolom őket.

★ A Termékenység Tudatosság Kurzus menete és technikai háttere

 • A kurzus online zajlik a KittWell Női Tanterem felületén keresztül, ahol lesz egy saját felhasználói fiókod.
 • Időtartam: 10 hét (8 héten át hetente 1-1 új modul + 2 hét ráadás az anyagok feldolgozására)
 • Minden héten hétfőn nyílik meg az újabb modul az online felületen, amit a saját időbeosztásod szerint tudsz feldolgozni.
 • Minden videóhoz és anyaghoz folyamatosan és kényelmesen hozzáférsz az otthonodból a kurzus ideje alatt.
 • Kérdéseidet a kurzus teljes ideje alatt folyamatosan várom és minden héten videó formátumban megválaszolom őket.
 • Saját munkádról kétszer fogok egyéni visszajelzést adni a kurzus során.
 • A termékenységtudat tanfolyam résztvevői számára létrehozott zárt facebook csoportban kapcsolódhatsz hasonló élethelyzetben lévő nőtársaiddal.
 • A férőhelyek limitáltak.

Nem kérdés, részt veszek!

Egy összegben

bankkártyás vagy utalásos fizetési lehetőséggel is

59.990 Ft

2 Részletben*

csak bankkártyás fizetési lehetőséggel

2 x 34.995 Ft

*Az első részlet jelentkezéskor, a második részlet 30 nap múlva automatikusan kerül levonásra.

A nagyszerű dolgok, melyet a kurzusban kínálok Neked

Termékenységtudat tanfolyam

Minden héten új leckék 8 héten át.

2 db személyre szóló ciklustérkép visszajelzés a módszer alkalmazásáról.

Heti kérdezz & felelek.

Gyakorlatok, házi feladatok.

Letölthető segédanyagok és összefoglalók.

E-book a módszer szabályairól.

Támogató zárt facebook csoport csak a kurzus résztvevőinek.

Gyakran feltett kérdések

A heti modulok videói anyagai átlagosan összesen két óra hosszúságúak. Ezenkívül még heti egy-másfél órát érdemes rászánni a tanulásra és gyakorlásra, hogy valóban át is ültess mindent a gyakorlatba.

A termékenységtudat tanfolyamra való jelentkezéskor létrehozott felhasználói fiókoddal tudsz majd belépni a KittWell Női Tanterembe, ahol hétről-hétre eléred majd az új anyagokat. Ide kerülnek majd feltöltésre a gyakorló feladatok is és ezen a felületen keresztül tehetsz fel kérdéseket a tananyaggal kapcsolatban.

A kurzus kezdetétől 10 héten át.

Egy részletben azonnali bankkártyás fizetéssel, vagy utalással. Két részletben csak bankkártyás fizetésre van lehetőség. Az első részlet jelentkezéskor, a második részlet 30 nap múlva automatikusan kerül levonásra.

Egy apró költséggel (~5000 Ft) fontos még, hogy számolj: szükséged lesz egy speciális hőmérőre, amelynek típusát a kurzusra való jelentkezés után küldöm el neked emailben.

Mindenben! Nagyon fontos, hogy tudd, nem lehet kiszámolni az ovulációd napját! A kalkuláció egy hatalmas általánosításon, sok nő ciklusának átlagán, és a te ciklusaid múltbéli adatain alapszik. Itt viszont megtanulod, megállapítani a saját ciklusod belső adatait és azok alapján mindig az aktuális ciklusban tudod felismerni az ovulációdat.

Lehet, hogy az első hónapban annyira lelkes leszel, hogy tudod mikor ovulálsz, hogy hazarendeled a férjed a munkából! A kezdeti ráfókuszálás után viszont inkább sokkal nagyobb lelki nyugalmat fog adni, hogy tudod, mi történik odabent és mikor vagy valójában termékeny. Ez a stresszoldás segíti a felszabadult és spontán együttléteket. Személy szerint nagyon fontosnak tartom, hogy az együttlét továbbra is a kölcsönös örömszerzés forrása legyen, még akkor is, ha most egy konkrét célunk is van vele. Ezért a kurzus során beszélünk a szexualitásról gyerkőcvállalás idején és megismerkedünk a női ciklikusságban rejlő szexualitást támogató erővel.

Szeretnék csatlakozni a csapathoz!

Egy összegben

bankkártyás vagy utalásos fizetési lehetőséggel is

59.990 Ft

2 Részletben*

csak bankkártyás fizetési lehetőséggel

2 x 34.995 Ft

*Az első részlet jelentkezéskor, a második részlet 30 nap múlva automatikusan kerül levonásra.

Termékenységtudat, Aviva torna

Még gondolkozol rajta? Akkor elmondom Neked, miért olyan fontos ez a képzés!

Mert erről máshol, így egyben sajnos nem beszélünk, nem kapunk ilyen mély és átfogó tájékoztatást. Ilyen komplexen ez nem része sem az átlagember iskolai tananyagának, sem az orvosok által elvégzett képzésnek. Az egészségügyi praxisban, a nőgyógyászati látogatások során nincs idő ezekről megfelelő mélységben beszélni.

 A termékenységtudat tanfolyamra szánt idő-, energia- és pénzbefektetésed biztosan megtérül, ha eleged van abból, hogy aggódj összejön-e ebben a hónapban a baba, vagy hogy ki vagy szolgáltatva külső szakembereknek és szeretnéd, hogy a gyermekvállaláshoz vezető folyamat egy szép, örömteli időszak legyen.

Ha jó érzés lenne elmerülni női tested fantasztikus működésében, mely nagy eséllyel egy életre megváltoztatja a ciklusodhoz és nőiességedhez való hozzáállásod.

Akkor is jó választás, ha szeretnél megújult és saját belső erőt meríteni a babaprojekthez. Mindeközben pároddal is izgalmas perceket szerezhettek egymásnak, és őt is sokkal jobban be tudod vonni a benned zajló folyamatok értelmezésébe, ami lényeges, hisz a babához ketten kelletek.

KittWell - Aviva torna, termékenységtudat

Kitől fogsz tanulni?

Szabó Kitti

Női EGÉSZség Mentor
Aviva Módszer Oktató,
Termékenység Tudatosság Tanácsadó,
Biologika Konzulens, Moon Mother

Én már alig várom, hogy ebben a 2 hónapban kísérhesselek a gyermekvállaláshoz vezető utadon!

Hivatásomnak tekintem a női EGÉSZséget és a természetes termékenységet támogató foglalkozásokat. Valójában a legjobban az lelkesít, mikor mások életéhez hozzájárulhatok.

12+ éve foglalkozom emberekkel, tartok képzéseket, és több mint 5 éve támogatok nőket a természetes fogantatás elősegítésében, a nemi egészség helyreállításában és a nőiesség megélésében. Összességében ez idő alatt már több, mint 1500 nővel volt szerencsém együtt dolgozni.

Olyan módszereket képviselek, melyek teljesen természetes úton támogatják a termékenységet és segítenek a testünkkel való mély kapcsolat kialakításában. Hiszen ahhoz, hogy kiderüljön, mit tehetünk mi magunk a saját egészségünkért, a legfontosabb az, hogy a figyelmünket magunk felé fordítsuk.

Termékenység Tudatosság oktatói és tanácsadói képzést az Angliai Natural Family Planning Teachers Associationnél végeztem és hatalmas örömmel adom tovább ezt az életre szóló tudást.

Ha elfogadod a meghívásom, személyesen garantálom, hogy ez a 10 hét valóban életre szóló változásokat indít el benned, és egy hatalmas lépést teszel a kisbabátok mielőbbi érkezése felé!

Remélem találkozhatok Veled is a termékenységtudat tanfolyamon!

Szeretettel:

Kitti

Benevezek, lássuk a bejelentkezést!

Egy összegben

bankkártyás vagy utalásos fizetési lehetőséggel is

59.990 Ft

2 Részletben*

csak bankkártyás fizetési lehetőséggel

2 x 34.995 Ft

*Az első részlet jelentkezéskor, a második részlet 30 nap múlva automatikusan kerül levonásra.