Barion Pixel

Aviva Torna gyakorló órák Órarend és bejelentkezés

Az Aviva Torna 18 alapgyakorlat órán való részvétel előfeltétele, hogy már végeztél 4 órás Aviva tanfolyamot.

Hétfőn, kedden és csütörtökön 18:30-19:30-ig vehetsz részt Aviva Gyakorló órákon.

Az órákra bejelentkezni és bérletet vásárolni a társ oldalunkon keresztül tudsz.


A Változás Műhelyen keresztül is én és a csapatom várunk nagy szeretettel, egyszerűen technikai oka van annak, hogy a bejelentkezés ott zajlik.

A bérletekről itt is olvashatsz. A gombra kattintva a Változás Műhelyre fogsz érkezni és ott tudod magát a bérletet megvásárolni.

Gyakorló órák minden hétfőn és szerdán 18:30-19:30-ig.

Válaszd ki az órát, amire jönni szeretnél, kattints rá és kövesd a folyamatot.
Órakezdés előtt 30 perccel lezár a rendszer, addig tudsz bejelentkezni az aznapi órára.

Technikai feltételek:

Mivel készülj az órára?

Jóga matrac, sportruházat és egy takaró, vagy pokróc is legyen nálad az óra végi relaxációhoz.

1 Alkalom

Gyere és próbáld ki a közös tornát, gyakorlod be a mozdulatok pontos, precíz kivitelezését Aviva Oktató segítségével. Várunk egy befogadó női közösségben, ahol hasonló témákban érintett hölgyekkel mozoghatsz együtt.

5 Alkalmas Aviva Torna gyakorlatok BÉRLET

Felhasználás: Bérlet vásárlást követően max. 15 percen belül emailben megkapod a Bérletszámodat, amellyel 5 Aviva gyakorló órára tudsz majd bejelentkezni, az általad kiválasztott tetszőleges időpontokban. Az érvényességi idő a bérlet vásárlás napján kezdődik. A bérlettel való bejelentkezés pontos menetéről részletes útmutatást kapsz emailben a bérletvásárlás véglegesítését követően.

10 Alkalmas Aviva Torna gyakorlatok BÉRLET

Felhasználás: Bérlet vásárlást követően max. 15 percen belül emailben megkapod a Bérletszámodat, amellyel 10 Aviva gyakorló órára tudsz majd bejelentkezni, az általad kiválasztott tetszőleges időpontokban. Az érvényességi idő a bérlet vásárlás napján kezdődik. A bérlettel való bejelentkezés pontos menetéről részletes útmutatást kapsz emailben a bérletvásárlás véglegesítését követően.

Az Aviva torna

Az Aviva torna egy, a női szervek és termékenység, a menstruációs ciklus és a hormonegyensúly támogatására kifejlesztett öngyógyító, terápiás mozgásrendszer. Ez a hivatalos, szakképzett Aviva oktatóktól elsajátítható gyakorlatsor az alhasi izmokat, a medence csontozatán belül és kívül lévő izmokat fókuszáltan használva serkenti a belső elválasztású mirigyek működését, továbbá a vérkeringést, a tápanyagellátást és a méregtelenítést a medencén belül. A vénás keringés fokozásának köszönhetően a salakanyagok, az anyagcseretermékek és a szén-dioxid gyorsabban tudnak kiürülni a szervezetből.

Az Aviva torna gyakorlatok erősítik a kismedence izomzatát, így kifejezetten alkalmasak a magzat sikeres kihordásának és a menstruációs ciklus harmonikus működésének támogatására, továbbá a változó kor tünetein is hatékonyan tudnak könnyíteni.

Mindezen jótékony hatása által az Aviva torna beindítja az öngyógyító mechanizmusokat, kiegyensúlyozza a szervezet hormonháztartását, így a belső nemi szervek egészséges működését eredményezi.

A teljes testet megmozgató gyakorlatsor erősíti az izmokat, regenerálja a kötőszöveti rendszert, és mivel a szervezet ideális testsúlyát törekszik beállítani, így természetesen fogyaszt is.

Jótékonyan hat a pajzsmirigy működési szabálytalanságokra és a bőr állapotára, továbbá kiválóan alkalmas az ülő munka és a stressz negatív hatásainak csökkentésére is.

Az Aviva torna gyakorlatok hatékonyan képesek kiegyensúlyozni a testünkben zajló folyamatokat, ami jó közérzetet és megnövekedett energiaszintet biztosít számunkra.
Az alaptanfolyam elvégzése során személyre szóló tanácsadással segítelek abban, hogy melyik Aviva torna gyakorlatokra és milyen módon érdemes külön hangsúlyt fektetni konkrét problémák vagy panaszok eredményes kezelése érdekében.

A könnyen megtanulható, különösebb edzettséget nem igénylő, kellő rendszerességgel és alapossággal végzett Aviva torna hatékony segítséget tud nyújtani az egészség helyreállításában és hosszú távú megőrzésében egyaránt.

Hetente teszem közzé az új Aviva Torna gyakorló órákat.

Ha szeretnél értesítést kapni emailben hetente egyszer vasárnap a következő heti online Aviva Torna gyakorló órákra való feliratkozási linkkel, azt itt tudod felém jelezni. (A későbbiekben bármikor leiratkozhatsz erről az értesítésről, az email alján található leiratkozási linken keresztül.)

AVIVA gyakorló órák feliratkozási link igénylés

Az adatkezelésről bővebb információt és az Adatkezelési Nyilatkozatot itt találod: Adatvedelem

Várlak szeretettel!

Szabó Kitti Aviva torna gyakorló órák
INGYENES Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.