Barion Pixel

Aviva Torna

Természetes módszer a hormonháztartás, a menstruációs ciklus, a termékenység és a nemi egészség támogatására.

4 órás interaktív online Aviva Torna Tanfolyam: 25.000 Ft

 Tedd könnyeddé a menstruációd és hozd egyensúlyba a hormonháztartásod

✓ Fokozd a termékenységed és hozd helyre a nemi egészséged

100% -ban természetes és biztonságos megoldás a saját egészségedért

Mi az Aviva Torna?

Aviva torna Szabó Kittivel
Videó lejátszása

Speciális gyógy- és hormonális hatású, teljes testet megmozgató, gyakorlatsor, mely a menstruációs ciklus és női szervek egészségének támogatására lett kifejlesztve.

Ez a különleges mozgásrendszer a kismedencei területen fejti ki fő hatását. Az alhasi izmokat, a medence csontozatán belül és kívül lévő izmokat fókuszáltan használva serkenti a vérkeringést, a tápanyagellátást és a méregtelenítést a medencén belül, ezáltal megteremti a legjobb közeget a belső nemi szervek működéséhez.

Stimulálja a belső elválasztású mirigyek működését, és támogatja a hormonegyensúlyt, a női termékenységet és a harmonikus menstruációs ciklust.

Orvosok, endokrinológusok által elismert és javasolt.

Az Aviva Torna a szervezet öngyógyító folyamatait beindítva természetes segítséget nyújt:

Aviva módszer a női egészségért

● Rendszertelen menstruációs ciklus
● Felborult hormonháztartás
● Nőgyógyászati problémák
● Termékenységi problémák
● Menstruációs görcsök
● PMS (premenstruációs szindróma)

● PCOS
● Mióma
● Ciszta
● Pajzsmirigy probléma
● Petevezeték elzáródás
● Lombik programra való felkészülés

● Inszemináció előtti stimuláció
● Endometriózis
● Adenomiózis
● Korai petefészek kimerülés
● Vetélés utáni regeneráció
● Változókori tünetek esetén

Jelentkezz, és tegyél a saját EGÉSZségedért!

4 órás interaktív online Aviva Torna Tanfolyam: 25.000 Ft

4 órás online Aviva Torna tanfolyam részei:

1. Megtanulod a speciális gyógyhatású Aviva Torna gyakorlatok pontos, precíz és hatást elérő módon való végzését:

  • Aviva Torna 18 alapgyakorlat
  • Rövidített Módszer
  • Pánik gyakorlat
  • Mindenkor és mindenhol végezhető beszorító gyakorlatok

2. Az Aviva Torna átfogó fiziológiai és hormonális hatásmechanizmusa.

3. Az egyes Aviva torna gyakorlatok specifikus anatómiai és biológiai hatása.

4Hogyan végezd az Aviva Tornát a te saját célodnak vagy egészségügyi kihívásodnak megfelelően. Mire figyelj, mit csinálj, mit NE csinálj!

5. A menstruációs ciklus, hormonháztartás és termékenység legfontosabb összefüggéseinek alapvető megértése.

6. Kapcsolódás a testedhez, a ciklusodhoz, mely alapja lehet egy új és szeretetteljes kapcsolat kialakításának a testeddel, menstruációddal és nőiességeddel.

7. További életmód tanácsokkal is megismerkedsz az egészség megőrzése vagy visszanyerése érdekében.

8. Az Aviva Torna 18 alapgyakorlat időre levágott zeneszámai, melyek pont azt az intenzitást adják meg, amivel a legjobban hat az Aviva Módszer.

Ez a tudás egy életen át szóló segítséget nyújt majd,  a női (nemi) EGÉSZséged megőrzésében.

Jelentkezz, és tegyél a saját EGÉSZségedért!

4 órás interaktív online Aviva Torna Tanfolyam: 25.000 Ft

Technikai feltételek:

Mivel készülj az online Aviva Torna tanfolyamra?

Sportruházat, jóga matrac, Aviva Módszer I-es kötet. Helyigény: 4 lépés egyik, 2 lépés másik irányban. A bejelentkezés után további részletes információt kapsz emailben arról, hogy mivel készülj elő a tanfolyamra.

Aviva torna – online formában még inkább elérhető

Az emberi természet már csak olyan – szerencsére –, hogy a rosszban is próbálja megtalálni a jót. A pandémia nagyon sok veszteséggel és lemondással járt sokunk számára, de közben megtanultuk értékelni az eleinte kényszerű, majd idővel a mindennapjainkba beépülő változásokat. A nehéz időszak egyik ilyen pozitív és minden jel szerint maradandó hozadéka az lett, hogy számos tevékenységünk közege átkerült az online térbe, ahol az Aviva torna tanfolyamok is zajlanak.

És hogy mi ebben a jó? Például az, hogy rengeteg időt nyerünk így, amiből szinte mindig híján vagyunk a rohanó, sokszor túlhajszolt életmódunkból kifolyólag. Gondoljunk bele, mennyi mindenről mondunk le csak azért, mert nincs rá időnk, és nem tudjuk beiktatni a hétköznapok rutinjába pusztán azért, mert messze van, és nem tudjuk megoldani, hogy egy-másfél-két órát utazással töltsünk! Az online Aviva torna feloldja ezt a megoldhatatlannak tűnő problémát. De az online forma azoknak is tökéletes választás, akik azért nem vesznek részt különféle hagyományos foglalkozásokon, mert gátlásosabbak, vagy nehezebben oldódnak fel mások társaságában, ezért eleve bele sem vágnak valami újba.

Te ne mondj le a tanulás, a fejlődés lehetőségéről – próbáld ki az online Aviva tornát!

Online Aviva Torna Tanfolyam - Vélemények

Ez a tanfolyam a védjeggyel védett Aviva Módszert tanítja meg

Aviva módszer történeteA magyar származású Aviva Gabriella Steiner fizikoterapeuta által 1966-ban, 28 év kutatás és kísérletezés után kidolgozott AVIVA Módszer egy speciális gyógy- és hormonális hatású gimnasztikai torna. Az Aviva Torna nemcsak a menstruációval járó nehézségek kezelésére lett kifejlesztve, hanem a különféle nőgyógyászati problémák, termékenységi kihívások enyhítésére is.
Aviva torna gyakorlatokA 18 alapgyakorlat mindegyike jótékonyan hat a női szervek működésére és a hormonegyensúlyra. Az egyes gyakorlatok pedig konkrét nőgyógyászati problémák és egyéni célok esetén célzottan is használhatóak. Az Aviva Módszer Magyarországon és Európában való elterjedése Tóth Lívia munkásságának és elhivatottságának köszönhető.

Jelentkezz, és tegyél a saját EGÉSZségedért!

4 órás interaktív online Aviva Torna Tanfolyam: 25.000 Ft

Mire számíts az online Aviva Torna tanfolyamon?

Aviva torna kellemes légkörbenBiztonságos légkör

Az Aviva Torna egész testet átmozgató gyakorlatainak elvégzéshez nyugalomra, koncentrációra és a saját testeddel való harmóniára van szükség. Óráimon olyan biztonságos légkört teremtek, amely lehetőséget ad az átszellemült tornához, így a nyugodt hangulatú gyakorlatok a mindennapokban is kifejthetik jótékony hatásukat.

Online Aviva tornaHasonló “cipőben” járó csoporttársak

Sokat küzdesz felborult hormonháztartásod vagy egyéb nőgyógyászati problémák miatt? Nem vagy egyedül! Az Aviva Torna gyakorlatokat olyanokkal végezheted, akik hasonló gondokkal küzdenek, és hasonló elszántsággal járnak a gyógyulás útján. Hidd el, itt egy különleges, összetartó csapat tagja lehetsz!

Aviva torna gyakorlatok kis csoportbanKiscsoportos foglalkozás

Fontos számunkra, hogy olyan környezetet alakítsak ki, ahol semmi sem zavarja meg a gyógyulási folyamatod. Az online Aviva Torna kiscsoportos foglalkozásai keretében nyugodt, intim körülmények között tapasztalhatod meg az Aviva módszer hormonális és fiziológiai hatásait, mindezt ráadásul otthon, a legnagyobb kényelemben.

Aviva torna Szabó Kitti
Online Aviva torna, jó hangulattalJó hangulat

A különböző nőgyógyászati betegségek rendkívül sok fizikai és lelki problémát okozhatnak, éppen ezért fontos, hogy a gyógyulás folyamatát a jó és szeretetteljes hangulat is segítse. Foglalkozásaim során vidám körülmények között fejlesztheted izmaidat, és indíthatod be szervezeted öngyógyító folyamatait.

Aviva torna empatikus oktatóvalTréningtartásban jártas, empatikus oktató

Szabó Kitti női egészségmentor vagyok, én leszek az oktatód. Az Aviva Gabriella Steiner fizikoterapeuta által kifejlesztett egyedi gyógy- és hormonális hatású gimnasztikai módszer szakavatott ismerőjeként hivatásom a természetes egészség megőrzése, ezért nálam biztos jó kezekben leszel.

Aviva módszerTámogatás, hogy figyelj befelé, és meghalld, mit üzen a tested

Az Aviva módszer lényege az öngyógyítás, azaz hogy mesterséges készítmények és gyógyszerek nélkül szabadulj meg nőgyógyászati gondjaidtól, és jó kapcsolatot alakíts ki testeddel. Gyakorlataimat a Te céljaid és egészségügyi kihívásaid szerint állítom össze, és segítek olyan életmódot kialakítani, amit a Te tested igényel.

Jelentkezz, és tegyél a saját EGÉSZségedért!

4 órás interaktív online Aviva Torna Tanfolyam: 25.000 Ft

Aviva Torna gyakran ismételt kérdések

  • spirál használata esetén,
  • hormonérzékeny daganatos megbetegedés esetén,
  • rendellenes vérzés esetén,
  • endometriózis esetén egyénileg mérlegelendő, orvosi ellenőrzés fontos (véres széklet, vizelet esetén tilos gyakorlatozni),
  • nem várandósan javasolt megkezdeni a tornát!
  • felfázás idején.

Igen, a tanfolyamot a ciklus bármely szakaszában el lehet végezni. A foglalkozás során feladatról feladatra haladunk, meg-megállva, köztük kisebb szünetekkel, így van idő pici pihenésre is.

Erről a bejelentkezés után küldök majd részletes tájékoztatót. Általánosságban sportolásra alkalmas ruhával, ivóvízzel, jegyzeteléshez szükséges füzettel, íróeszközzel és az Aviva Módszer I-es kötetével érdemes készülni.

Zoom alkalmazáson keresztül történik a foglalkozás, ahol nagyon egyszerű az online szobához való csatlakozás. (Ehhez kapsz majd segédletet a tanfolyam előtt emailben.) A tanfolyam során végig látjuk, halljuk egymást, folyamatos az interakció, ugyanúgy, mint egy személyes foglalkozáson.

Ki lesz az Aviva Torna oktatód?

Szabó Kitti Aviva torna oktató

Szabó Kitti

Női EGÉSZség Mentor Aviva Módszer Oktató Termékenység Tudatosság Tanácsadó Biologika Konzulens, Moon Mother Alig várom, hogy megoszthassam Veled ezt a tudást! Nekem annak idején 5 hónap tornázásra volt szükségem, hogy a szinte kéthetente megjövő menstruációm, állandó szúró-fájó érzés a petefészkeimnél, folyamatosan feszítő melleim és néha már hőhullám szerű tüneteim rendeződjenek az Aviva Torna segítségével. Aviva torna gyakorlatok profi oktatóvalAhogyan a ciklusom és a tüneteim rendeződtek, úgy fordult a figyelmem egyre jobban saját magam felé és kerültem egyre mélyebb kapcsolatba a testemmel, ciklusommal és a saját nőiességemmel. Az egészségem visszanyerésén túl, az életemet is megváltoztatta az, hogy találkoztam ezzel a tornával és elmondhatatlanul hálás vagyok érte! Aviva torna Szabó KittivelHivatásomnak tekintem a női EGÉSZséget és a természetes termékenységet támogató foglalkozásokat. Valójában a legjobban az lelkesít, mikor mások életéhez hozzájárulhatok. Aviva Oktatói képesítésemet 2016-ban szereztem és azóta több ezer nőt volt szerencsém támogatni a módszer elsajátításában és saját céljuknak való lehető legjobb és leghatásosabb alkalmazásában. Mindig hatalmas öröm számomra, ha ezt a tudást tovább adhatom. Szerintem ezt minden nőnek ismernie és gyakorolnia kellene. Hisz a testünk mindig kéznél van, hogy segítsünk magunkon, a női élet bármely szakaszában. 😉 Szívből remélem, hogy Tőled kapom a legközelebbi sikertörténetet! 🙂 Várlak szeretettel: Kitti