Barion Pixel

Általános Szerződési Feltételek

HATÁLYOS: 2024. Május 6.

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) KittWell Női Egészség Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a kittwell.com weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).
Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a kittwell.com weboldalon keresztül történik, függetlenül attól, hogy annak teljesítése Magyarországról vagy külföldről, a Szolgáltató vagy közreműködője által történik.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.kittwell.com weboldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.
A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeken rendelkezésére állunk!

A kittwell.com üzemeltetője:
KittWell Női Egészség Kft. és Szabó Kitti EV. (továbbiakban szolgáltató)
EV székhelye: 7631, Pécs, Kultúrház utca 2.
Adószáma: 68099165-1-22
EV Bankszámlaszáma: 11600006-00000000-95160328
Kft. Székhelye: Magyarország, 7622, Pécs, Nagy Lajos király útja 14. földszint 3.
Cégjegyzékszáma: 02-09-085936
Adószáma: 29270594-1-02
Kft. Bankszámlaszáma: Erste Bank 11600006-00000000-95560601
Szolgáltató emailcíme: hello@kittwell.com
Telefonszáma: +36-30-463-2709
Bejegyzést végző hatóság: Pécsi Törvényszék Bírósága
Szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai:
Neve: Rackforest Informatikai Kereskedelmi Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
E-mail: info@rackforest.com
Posta: XIII. kerület 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22., 3. em.

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, A FELEK KÖZÖTTI SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE

A feltüntetett árak bruttó árak, ÁFÁ-t nem tartalmaznak, mert a szolgáltató alanyi adómentes kategóriába tartozik.
A www.kittwell.com weboldal sport és szabadidős képzésre, egyéb oktatásra és egészségmegőrzésre irányuló foglalkozásokat forgalmaz.
1.1 A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.
1.2 A megjelenített termékek kizárólag a weboldal online megrendelő űrlapjain keresztül rendelhetőek meg.
1.3 A tréningek hozzáférése online foglalkozás keretén belül történik, így extra szállítási költséggel nem kell számolni.
1.4 A webáruházban feltüntetett bruttó árak ÁFÁ-t nem tartalmaznak, mert a szolgáltató, alanyi adómentes, nem tartozik az áfa hatálya alá, ezért a termék árában ÁFÁ-t nem számít fel.
1.5. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a kittwell.com weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) található elektronikus áruházon (a továbbiakban: kittwell.com webáruház) keresztül történik.
Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre. A kittwell.com webáruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (“Elkertv.”) szabályozza.
1.6. A kittwell.com webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.
1.7. A kittwell.com webáruház szolgáltatásainak jelentős része elérhető minden felhasználó számára, regisztráció nélkül is. Egyes szolgáltatások azonban regisztrációhoz (majd belépéshez) kötöttek, melyre az ÁSZF-ben rögzítetteknek megfelelően bárki jogosult.
1.8.a. A megrendelés leadását követően tanfolyamokra és kurzusokra való bejelentkezésnél a szerződés, az előre fizetést igénylő szolgáltatások esetében, annak előre egyeztetett teljesítési időpontja (foglalkozás dátuma) előtt három munkanapig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve a teljesítés előre egyeztetett időpontja (foglalkozás dátuma) előtt három munkanapig lemondható.
Amennyiben a lemondás a szolgáltatás dátuma előtt 3 munkanapnál előbb érkezik, a megrendelés teljes összegét visszatérítjük az ügyfél számára, vagy kérés szerint áttesszük a foglalását egy közösen egyeztetett későbbi időpontra. Amennyiben a teljesítés (foglalkozás dátuma) előtti 3 munkanapon belül érkezne lemondási kérelem, a szolgáltatás összegét nem áll módunkban visszatéríteni, kivéve abban az esetben, ha az ügyfél talál a helyére egy másik jelentkezőt.

Az élőben közvetített online foglalkozások (például aviva tanfolyam, gyakorló óra, online előadások, konzultáció) során a KittWell részéről folyamatosan biztosítjuk a jó minőségű hangi és képi kapcsolatot interneten keresztül. Ha mégis a KittWell oldalán felmerült hiba miatt megszakad a kapcsolat és a szolgáltatás meghiúsul, a részvétel díjmentesen átfoglalható egy későbbi időpontba.

Amennyiben megrendelőnél lép fel internet vagy egyéb technikai hiba, aminek következtében megszakad a hangi és/vagy képi kapcsolat, azért nem tudunk felelősséget vállalni. Ebben az esetben a szolgáltatás teljesítettnek minősül és nem átfoglalható másik időpontra.

Megrendelés lemondására vagy az időpont módosítására a https://kittwell.com/fiokom/ oldalon a foglalásaim menüpontban, vagy elektronikus levélben a hello@kittwell.com emailen keresztül van lehetőség.

1.8.b. A foglalás leadását követően a szerződés, az előre fizetést NEM igénylő szolgáltatások esetében, annak teljesítéséig (foglalkozás dátuma) szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre a https://kittwell.com/fiokom/ oldalon a foglalásaim menüpontban, vagy elektronikus levélben a hello@kittwell.com emailen keresztül van lehetőség.

A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi.
1.9. A szerződés nyelve magyar.
1.10. A Szolgáltató semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.
1.11. Ügyfélszolgálat elérhetőségei
• Ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: munkanapokon 10:00-17:00-ig
• Telefon: 06 30 463 2709
• E-mail: hello@kittwell.com

2. REGISZTRÁCIÓ

2.1. A regisztráció rendelés leadása során történik, az ott található adatlap kitöltésével kerülhet sor.
Az Ügyfél a Weboldalon történő regisztrációjával, és a rendelés során bepipált mezővel kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a Weboldalon közzétett Adatvédelmi Nyilatkozat feltételeit megismerte és elfogadja, az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglalt adatkezelésekhez hozzájárul.
2.2. A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.
A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha az Ügyfél a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik. A Szolgáltató minden regisztrációt egy önálló jogi személyként kezel.
A korábban rögzített adatok megváltoztatására bejelentkezés után, a https://kittwell.com/fiokom/ oldalon van lehetőség, amely az aktív megrendelések adatait is érintheti.
Szolgáltatót a regisztrált adatok ügyfél által történő megváltoztatásából eredő kárért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

3. MEGRENDELÉS MENETE

3.1. A Szolgáltató szerződésszerű teljesítésének minősül, ha a termék a weboldalon vagy a használati utasításban nyújtott tájékoztatásnál kedvezőbb, előnyösebb tulajdonságokkal rendelkezik. Ha a vásárlás előtt az áruval kapcsolatban kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.
Amennyiben a Weboldalon található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a weboldalon közölteknél több információra van szüksége, kérjük írásban forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, melynek adatait, elérhetőségét az 1.11. pontban találja.
3.2. A webáruházban feltüntetett bruttó árak ÁFÁ-t nem tartalmaznak, mert a szolgáltató, alanyi adómentes, nem tartozik az áfa hatálya alá, ezért a termék árában ÁFÁ-t nem számít fel. A rendelés leadásakor a kosárban mindig a bruttó ár kerül feltüntetésre.
A szolgáltatás hozzáférése online foglalkozás keretén belül történik, így extra szállítási költséggel nem kell számolni.
3.3. A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.
A módosítás a már megrendelt termékek vételárát kedvezőtlenül nem befolyásolja.
Online bankkártyával történő fizetés kezdeményezésekor, az elektronikus fizetési értesítő kiküldése és a termék átvétele közti időszakban bekövetkezett árcsökkenés esetén nem áll módunkban pénzt visszatéríteni. Az online fizetési tranzakció biztonsági ellenőrzése minimálisan 24 órát vesz igénybe, a termék átvétele csak ezt követően lehetséges.
3.4. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron rendelkezésre bocsátani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő vásárlás lehetőségét, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.
A weboldalon megjelentetett termékképek helyenként csak illusztrációk, azok a valóságtól eltérhetnek.
3.5. A megrendelést a Szolgáltató Weboldalán keresztül csak regisztrált Ügyféltől fogadja el, a megrendeléshez minden, az Ügyfél adataira vonatkozó mező maradéktalan kitöltése szükséges.
(Ha az Ügyfél valamely mezőt hibásan vagy hiányosan tölt ki, hibaüzenetet kap a Szolgáltatótól, és a regisztráció/megrendelés meghiúsul a hiba javításáig.)
A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.
3.6. Az Ügyfél a kiválasztott termékeket az egyes termékek részletes adatait ismertető oldalon található “Megerősítés”, “Bérlet Megvásárlása”, “Ezt szeretném” vagy “Megrendelem” gomb használatával tudja lefoglalni.
A foglalás elküldése előtt szükséges egy egyszerű regisztráció, ahol a név, emailcím, telefonszám és jelszó megadását követően létrejön egy az ügyféle létrehozott fiók.
Amennyiben előre fizetendő szolgáltatásról van szó

a. a tanfolyamok és gyakorló óráknál a „Megerősít” gombra kattintva,

b. a gyakorló bérletnél a “Bérlet Megvásárlása” gombra kattintva,

c. egyéb online tanfolyamnál, kurzusnál az “Ezt szeretném” gombra kattintva,

d. az rögtön teljesülő online szolgáltatásnál a “Megrendelem” gombra kattintva teszi az ügyfél a szolgáltatást a Kosárba, s tovább irányítódik a kosár oldalra.
A Kosár tartalmát megtekinteni, módosítani a Weboldal jobb oldalán található kosár frissítése gombra kattintást követően van lehetőség, illetve a www.kittwell.com/kosar oldalon, ahol megadható az egyes termékek kívánt mennyisége, illetve a Kosár tartalma törölhető („Eltávolításra szolgáló piros x-el”).
Amennyiben az Ügyfél a Kosár tartalmát véglegesítette, a „Tovább a pénztárhoz” feliratra kattintva megjelenő felületen (pénztár oldalon) adhatja meg a számlázáshoz szükséges adatait.
Ha minden szükséges adatot megadott, akkor választani tud, hogy hogyan kívánja kiegyenlíteni a megrendelésének végösszegét.
Ha választott a fizetési módok közül, akkor a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva a választott online fizetési szolgáltatón keresztül ki tudja egyenlítene a vásárlás ellenértékét, vagy megkapja a banki átutaláshoz szükséges információkat.
A rendelés leadása tehát a „Megrendelés elküldése” gombra kattintással történik, ami az Ügyfél részére fizetési kötelezettséget keletkeztet.

4. ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA

4.1. Az Ügyfélnek a rendelés bármely szakaszában és a megrendelés Szolgáltató részére való elküldéséig a Webáruházban bármikor lehetősége van az adatbeviteli hibák javítására a megrendelési felületen (pl. termék törlése a kosárból az eltávolításra szolgáló piros x-re kattintva).

5. AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, RENDELÉSEK VISSZAIGAZOLÁSA

5.1. Az Ügyfél által elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését a Szolgáltató késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja az Ügyfél részére, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza:
-az Ügyfél által a vásárlás, vagy a regisztráció során megadott adatokat (pl. számlázási és szállítási információk),
-a rendelés számát,
-a rendelés dátumát,
-a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát,
-szállítási költséget
-és a fizetendő végösszeget.
Ez a visszaigazoló email kizárólag tájékoztatja az Ügyfelet arról, hogy a megrendelése a Szolgáltatóhoz megérkezett.
5.2. Az Ügyfél mentesül az ajánlati kötöttség alól, ha késedelem nélkül, vagyis 48 órán belül nem kapja meg Szolgáltatótól az elküldött rendelésére vonatkozó külön elfogadó e-mailt.
5.3. Ha az Ügyfél rendelését már elküldte a Szolgáltató részére és hibát vesz észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, azt 1 napon belül jeleznie kell a Szolgáltató felé.
5.4. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak.
A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

6. A MEGRENDELT TERMÉK KIFIZETÉSÉNEK MÓDJA

6.1 A megrendelt terméket az Ügyfél a következő módon fizetheti ki:
– Bankkártyás fizetéssel a Barion rendszerén keresztül
A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Továbbá fontos tudni, hogy a Barion Payment Zrt. fog szerepelni a vásárló által kapott bankszámlakivonatokon, mint elfogadóhely.

6.2 Ismétlődő bankkártyás fizetés
A kittwell.com-on és az oldal aldomain-jein lehetőség van részletfizetéses és havi díjas fizetési opciót választani bizonyos szolgáltatásokra az ismétlődő bankkártyás fizetésen keresztül.
Az Ismétlődő fizetés egy, a Barion rendszere által biztosított, bankkártya-elfogadáshoz tartozó funkció, mely alapján a Vevő (Kártyabirtokos) által a regisztrációs tranzakció alkalmával megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.
Az Ismétlődő fizetés lényege, hogy a Vevő a megrendelni kívánt termék, vagy szolgáltatás megrendeléskor (a termék megrendelő űrlap felületén) elfogadja (egy erre vonatkozó jelölőnégyzet kipipálásval), hogy Ismétlődő fizetést kíván igénybe venni.
6.2a, Az Ismétlődő fizetés típusa
Egyszeri hozzájárulás szükséges: a Vevő a regisztrációs tranzakció alkalmával hozzájárul, hogy a Kereskedő a jövőben esedékessé váló összegekre ismétlődő fizetést kezdeményezzen, és elfogadja, hogy ezzel előre meghatározott időközönként, előre meghatározott összegekkel beterhelésre kerül majd a bankkártyájához tartozó bankszámlaszám.
6.2b, Befizetések rendezése
Részletfizetéses vásárlás esetén az első befizetés minden esetben a rendelés feladásakor történik, a fennmaradó összeg fizetése pedig a termék megrendelő űrlap felületén feltüntetett ütemezésben válik esedékessé.
6.2c, Fizetési kötelezettség
Részletfizetés esetén a megrendelő az összes részlet kifizetésére kötelezettséget vállal.
A teljes ár kifizetésének elmaradása esetén a hátralék rendezéséig a vevő nem vehet részt a foglalkozáson.
6.2d, Fizetési adatok
Részletfizetés esetén a vásárló vállalja, hogy minden a fizetési adatait (fizetési mód, bankártyaadatok, számlázási információk) pontosan és aktuálisan tartja.

7. ELÁLLÁSI JOG

7.1 A fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet 29. §-a alapján nem illeti meg a fogyasztót (ügyfelet) az elállási jog az előre meghatározott időpontban szabadidős szolgáltatások (pl.: belépőjegy megrendelés) igénybevételére irányuló online szerződéseknél.

7.2 Valamint a Szolgáltatáson való részvételt követően a fogyasztó (ügyfél) elveszti az elállási jogát, amennyiben a szolgáltató a szolgáltatás egészét teljesítette.

7.3 Szolgáltató abban az esetben mégis biztosít elállási jogot az ügyfél számára, amennyiben a szolgáltatás (tanfolyam, kurzus) megkezdése előtt 3 munkanappal, illetve a szolgáltatatás (gyakorló óra) előtt 30 perccel jelzi a szolgáltató felé, hogy még sem tud részt venni a szolgáltatáson. Ez esetben módjában áll módosítani a rendelésén és egy másik időpontban meghirdetett ugyan olyan foglalkozásra átfoglalni a helyét, vagy teljesen törölni a foglalását és az előre kifizetett árat vagy részletfizetés összegét visszaigényelni a szolgáltatótól.

7.4. Interneten keresztül hozzáférhető oktatóanyag esetében az azt megnyitó linkre kattintással a Megrendelő elveszti elállási jogát, mivel ezzel hozzájut a szolgáltatás teljes körű igénybevételéhez.

7.5. Ismétlődő bankkártyás fizetés esetén kapcsolati oldalon kell jelezni a szolgáltatás lemondásának szándékát. A lemondási szándék jelzését követően 24 órán belül megszüntetésre kerül az ismétlődő fizetés. Lemondás esetén az addig levont összeg nem visszatérítendő.

7.6 Szolgáltatónak módjában áll elállnia a megrendelt szolgáltatás teljesítésétől, amennyiben az előzetes felmérés, megbeszélés alapján tudomására jut, hogy az ügyfél rendelkezik olyan egészségügyi problémával, jellemzővel, amely megléte esetén számára nem javasolt a foglalkozáson részt venni. Továbbá szolgáltatónak módjában áll elállni a szolgáltatás teljesítésétől, amennyiben a szolgáltatás teljesítése nem szolgálja a szolgáltató üzleti érdekeit. Erről telefonon vagy emailben tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben szolgáltató áll el a teljesítéstől az előre kifizetett foglalási összeg teljes egészében visszafizetésre kerül.

8. ELÁLLÁSI JOG GYAKORLÁSÁNAK MENETE

8.1. Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát írásban köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF elején feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Szolgáltató részére.
Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére.
8.2. Minden esetben a Szolgáltató emailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.
8.3. Az írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdése előtt elküldi a Szolgáltatónak.
8.4. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mailen keresztül történő értesítés esetén az e-mail illetve az e-mail küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából.
A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.
8.5. Ha Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást.
8.6. Ha Szolgáltató eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó értesítését követő 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által kifizetett díjat.
8.7. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Szolgáltató, kivéve, ha Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.
8.8. Ha Fogyasztó a szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés esetén a teljesítés megkezdését megkötését követően gyakorolja felmondási jogát, úgy az elszámolás során köteles megtéríteni a Szolgáltató ésszerű költségeit.

9. JÓTÁLLÁS

9.1. Kötelező jótállás
9.1.1.A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a Polgári törvénykönyv és a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.
9.1.2. A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával, vagy ha az üzembe helyezést a Szolgáltató vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napja.
A rendelet (tárgyi) hatálya csakis az új, Magyarország területén kötött fogyasztói szerződés keretében értékesített és a rendelet mellékletében felsorolt termékekre vonatkozik.
9.1.3. A jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a Szolgáltatót terhelik.
9.1.4. A Szolgáltató jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.
9.1.5. Az Ügyfelet azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. Ezen korlátozásoktól függetlenül Vásárlót a jótállásból fakadó jogok a 9.1 és a 9.2 pontokban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.
9.1.6. A jótállás nem érinti az Ügyfél jogszabályból eredő – így különösen kellék- és termékszavatossági, illetve kártérítési – jogainak érvényesítését.
9.1.7. Ha a felek között jogvita alakul ki, melyet békés úton rendezni nem tudnak, az Ügyfél Békéltető testületi eljárást kezdeményezhet, a 12.2. pontban feltüntettettek alapján.

10. FELELŐSSÉG

10.1. A Weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget.
10.2. Az Ügyfél a Weboldalt kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.
10.3. Szolgáltató kizár minden felelősséget a Weboldal használói által tanúsított magatartásért. Az Ügyfél teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért, Szolgáltató ilyen esetben teljes mértékben együttműködik az eljáró hatóságokkal a jogsértések felderítése végett.
10.4. A szolgáltatás oldalai olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért Szolgáltató nem vállal felelősséget.
10.5. Az Ügyfelek által a Weboldal használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni.
10.6. Az Internet globális jellege miatt az Ügyfél elfogadja, hogy a Weboldal használata során a vonatkozó nemzeti jogszabályok rendelkezéseit is figyelembe véve jár el.
Amennyiben a Weboldal használatával összefüggő bármely tevékenység az Ügyfél államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag az Ügyfelet terheli a felelősség.

11. SZERZŐI JOGOK

11.1. Az oldalon található ingyenes és fizetéssel elérhető információkat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján a szerzői jog védi.
A szerzőt megillető jogok a következőek:
a) a többszörözés (Szjt. 18-19. §),
b) a terjesztés (Szjt. 23. §),
c) a nyilvános előadás (Szjt. 24-25. §),
d) a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként (Szjt. 26-27. §),
e) a sugárzott műnek az eredetihez képest más szervezet közbeiktatásával a nyilvánossághoz történő továbbközvetítése (Szjt. 28. §),
f) az átdolgozás (Szjt. 29. §),
g) a kiállítás (Szjt. 69. §).
A szerzői joggal való bármilyen visszaélés, a vásárlás feltételeinek nem megfelelő jogszerűtlen felhasználása esetén, vagy erre utaló magatartás/utalás/fenyegetés esetén a megvásárolt információkhoz való hozzáférés a törvényi jogorvoslatig határozatlan időre felfüggesztésre kerül.
Az oldalon vásárolt termékek és szolgáltatások megosztása/másoknak hozzáférés biztosítása esetén a termékért/szolgáltatásért befizetett összeg bérleti díjjá alakul, ami fedezi a múltbeli hozzáférés díját, majd a hozzáférés felfüggesztésre kerül.
A Szolgáltató ezután polgári peres feljelentést tesz a szerzői jog megsértője ellen.
11.2. A Weboldal tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.
A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.
11.3. A jelen ÁSZF-ben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, a Weboldal használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot az Ügyfélnek a Weboldal felületén szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására.
A Weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.

12. PANASZÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

12.1. Panaszügyintézés
Az Ügyfél a termékkel vagy a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:
Vásárlói ügyfélszolgálat (Vevőszolgálat)
Cím: Magyarország, 7622, Pécs, Nagy Lajos király útja 14. földszint 3.
Telefon: 06 30 463 2709
E-mail: hello@kittwell.com
12.2 Online adásvételi vagy online szolgáltatási szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén az eljárásra kizárólag a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület illetékes.
12.3 A Fogyasztó panasza esetén igénybe veheti az Uniós online vitarendezési platformot. A platform igénybe vétele egy egyszerű regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, ide kattintva.
Ezt követően pedig bejelentkezés után nyújthatja be panaszát a fogyasztó az online honlapon keresztül, amelynek címe:
http://ec.europa.eu/odr
Szolgáltatót a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli. Ennek keretében köteles a válasziratát megküldeni a békéltető testület számára és a meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét biztosítani.
12.4 Amennyiben a vállalkozás székhelye vagy telephelye nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, a vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki.
12.5 A Szolgáltató az írásbeli panaszt a beérkezését követően harminc napon belül köteles megvizsgálni és érdemben megválaszolni továbbá intézkedni arról, hogy a válasz az Ügyfélhez eljusson. Ha a panaszt a Szolgáltató elutasítja, köteles álláspontját az elutasításra vonatkozó érdemi válaszában megindokolni.
A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát a Szolgáltató köteles öt évig megőrizni.
12.6. Egyéb jogérvényesítési lehetőségek
Amennyiben a Szolgáltató és az Ügyfél között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva az Ügyfél számára:
12.6a, Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál.
Amennyiben Ügyfél fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról.
12.6b, Békéltető testület.
A termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából az Ügyfél eljárást kezdeményezhet a Szolgáltató székhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testületnél.
Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.
A Budapesti Békéltető Testület elérhetőségei:
• 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
• Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
• E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu
• Fax: 06 (1) 488 21 86
• Telefon: 06 (1) 488 21 31
12.6c, Bírósági eljárás. Ügyfél jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései szerint.

13. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

13.1. A kittwell.com webáruház Linux/PHP alapokon működő információs rendszer, biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.
A Weboldalon való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.
13.2. A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani.

INGYENES Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.