KÖSZÖNTELEK A KITTwell BLOGON!

Olvass a női EGÉSZségről és meríts erőt mások sikertörténetéből!

LEGFRISEBB BEJEGYZÉSEK

Szabó Kitti - AVIVA Módszer Oktató, Life Coach, Moon Mother

A KITTwell Blógról

Nőktől, nőknek szóló témákat olvashatsz itt, melyek segítenek, hogy közelebb kerülj önmagadhoz mint nő, jobban megismerd a tested, kifejezetten női szempontból, s elmélyülj a női lélek és gondolatvilág rejtelmeiben. Sok sikertörténetet is találsz itt olyan hölgyek saját elmesélésében, akik hasonló kihívásokkal álltak szemben mint te. Kívánom, hogy erőt és bizakodást adjanak számodra!

Facebook csoport

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK

A női ciklusban rejlő párkapcsolat építő erő

A testünkben ciklikusan ismétlődő hormonális változások nagyban meghatározzák, ahogyan érzünk, gondolkodunk és cselekszünk. A szükségleteink és még a viselkedésünk is folyton átalakul. Ha meg merjünk engedni a saját változásainkat és együtt áramlunk ciklusunkkal, sok rejtett kincset fedezhetünk fel, mellyel mélyíthetjük és erősíthetjük a párkapcsolatunkat.

bővebben

Mardzsari (cat-cow)

Kedvenc egészségmegőrző gyakorlatom: a mardzsari. Javítja a testtartást, enyhíti a menstruációs görcsöket, támogatja a kismedencei szervek működését, így növeli esélyünket a babavállalásra.

bővebben
KAPCSOLAT
hello@kittwell.com

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.