Csatlakozz a KittWell közösséghez! Értesülj a legújabb blogbejegyzésekről és tanulj a női EGÉSZségről!

Köszöntelek a KittWell Blogon!

Erről szeretnék olvasni:
hármasikrek inszeminációval

Hármasikrek inszeminációval

Hármasikrek inszeminációval? Nem csak legenda! Olvasd el Aviva tanítványom gyönyörű történetét, amit Ő maga oszt meg velünk!

relaxáció otthon

Relaxáció otthon - ajándék hanganyaggal

Relaxáció otthon is! Hogyan segíthet a relaxáció abban, hogy minél energikusabbak legyünk? Csak úgy, ha szentelsz rá időt. A relaxáció egy olyan ellazult állapot, melyben testünk teljesen elernyed és az elménk sem „kattog”.

Hogyan segíthet a munkád a nőiesség kibontakoztatásában?

Mit is tesz elérhetővé nőként, ha kibontakozunk a munkánkban, hivatásunkban? Mindannyiunkban benne van a női és a férfi energia. Egy nő is tud aktív, megvalósító, előretörő férfienergiákkal működni és egy férfi is tud lágy, érzelmes és befogadó lenni.

A női ciklusban rejlő párkapcsolat építő erő

A testünkben ciklikusan ismétlődő hormonális változások nagyban meghatározzák, ahogyan érzünk, gondolkodunk és cselekszünk. A szükségleteink és még a viselkedésünk is folyton átalakul. Ha meg merjünk engedni a saját változásainkat és együtt áramlunk ciklusunkkal, sok rejtett kincset fedezhetünk fel, mellyel mélyíthetjük és erősíthetjük a párkapcsolatunkat.

Mardzsari (cat-cow)

Kedvenc egészségmegőrző gyakorlatom: a mardzsari. Javítja a testtartást, enyhíti a menstruációs görcsöket, támogatja a kismedencei szervek működését, így növeli esélyünket a babavállalásra.

A mozgás szerepe az egészségben, jó közérzetben

Ahhoz, hogy testünk egészségesen tudjon működni mozognunk kell. Ha nem mozgunk, izmaink elsorvadnak, keringésünk, emésztésünk lelassul, testtartásunk -hátrányunkra- változik. Az emberi test ahhoz alkalmazkodik, ahogyan használjuk...

Mi köze a helyes légzésnek a babavállaláshoz?

Logikus, hogy ha gyereket szeretnénk, egészséges szervezetre van szükségünk. Ahhoz hogy egy új élet megfoganjon bennünk nemcsak lelkileg, hanem testileg is befogadónak kell lennünk. Ezért nagyon fontos babavállaláskor...

Ovuláció – A női ciklus fénypontja (Videó)

Ismerd meg a havonta bekövetkező egyik legkülönlegesebb pillanathoz, az ovulációhoz vezető folyamatot a testedben. Tanulj arról, mit tehetsz annak érdekében, hogy mindezt támogasd a testedben.

Gólyahír

Kedves Kitti! Bár nem sokszor volt szerencsénk találkozni, talán emlékszel rám. Tavaly márciusban jutottam el hozzád a kezdő Aviva tanfolyamra. Ekkor már magam mögött tudtam két sikerteln évet,...

Megszületett a Jézuska által hozott kisbaba

Kedves Kitti! Bizonyára emlékszel még a karácsonyi jó hírre, amikor írtam Neked, hogy az Aviva-tornának köszönhetően összejött a baba (Babát hozott a Jézuska). Azóta bizony eltelt fél év, és július 2-án megszületett Bálint Ferenc.

Érkezik Magzi a Second Baby

Had osszam meg veletek Viki, Manó és Magzi történetét! Viki még 2017. végén jött hozzám tanfolyamra, hogy megtanulja az AVIVA Módszert. Jelezte, azért szeretné megtanulni a tornát, mert pajzsmirigy alulműködése van, amiért megritkult a haja, a szemöldöke...

Baba érkezett angyalcsókkal a homlokán

Egy újabb örömhírt szeretnénk Veletek megosztani! Nemrégiben megszületett Ági gyönyörű kislánya. Szívet melengető érzés olvasni a történetét és elolvadok, mikor nézem az elbűvölő képet a kisbabájáról! Olyan békés, mintha egy kisangyal csókja lenne a homlokán.

Menstruációs ciklusunk 4 szakasza és a női minőségeink

Biztosan hallottad már, hogy "a nőket a fene se érti". Állandóan változnak, mint a forgószél... Hát persze! Hisz a belső folyamataink is állandóan, ciklikusan változnak. Ez a cikk segít közelebb kerülni saját magadhoz, s rálátni a benned hóról-hóra zajló folyamatokra.

8+1 jele annak, hogy készen állsz az anyaságra

Az élet annél sokkal színesebb és változatosabb, minthogysem egy lista alapján hozzuk meg a döntést, vajon elérkezett-e az idő az anyai szerep megélésére. A következő pár pont azonban irányt mutathat, s legalább elgondolkodtathat arról, hogy készen állunk-e arra, hogy édesanyájává váljunk.

Babát hozott a Jézuska

Először is nagyon boldog Karácsonyt kívánok Neked!!! És jelentem mi a legszebb karácsonyi ajándékot tehetjük a karácsonyfa alá, ugyanis terhes vagyok az Aviva-módszernek köszönhetően, no meg a férjemnek is köszönhetően persze :)))

Orvos mondja, nem lehet... baba mondja, dehogynem! 😉

Brigi rendszertelen ciklussal, 10 éve fennálló PCOS gyanúval és sok elbizonytalanító visszajelzéssel érkezett hozzám, hogy elsajátítsa az AVIVA Módszert. Párjával fél éven belül szerették volna elindítani a babaprojektet.

„Csodám” – Veronika sikertörténte

Van hogy gyorsan, van hogy lassabban érkezik a várt eredmény. Mindeközben fontos egy olyan közösséghez tartozni, ahol hasonló kihívásokkal rendelkező társakkal találkozhatunk. Ezért had osszam meg veletek Veronika történetét, aki 11 hónap után lett állapotos.

7 napi praktika a test harmonikus működéséhez

A következő egyszerű napi praktikák segítenek, hogy „újra tanuld” a tested helyes használatát, s az visszatérjen a természetes harmóniájához. Ezekkel az egyszerűen kivitelezhető, szokássá alakítható apró változtatásokkal tudod majd óvni a hasi- és alhasi szerveid egészségét és a gátizmodat.

sós vizes irrigálás

Sós vizes irrigálás a termékenységért és a női egészségért

Ezt az egyszerűen kivitelezhető, bárki számára rendelkezésre álló házi praktikát a régi nőgyógyászati könyvek is tartalmazták. Joggal képezi a női nemi ápolás szerves részét régtől fogva, hiszen számos nőket érintő tünet kezelésében tud segítséget nyújtani.

Egy évnyi próbálkozás után végre jön a babó 🙂

Akkor találkoztam az Aviva módszerrel, amikor már egy éve vártunk a babánkra, de hiába. Az orvosok ekkor már kimondták a meddő szót, és petevezeték átfújásra utaltak be, meg egy kis műtétre, ami közben elaltatnak, és ők csak bekukkantanak, hogy minden rendben van-e.

Életmód és hormonháztartás kapcsolata

Elgondolkodtál-e már azon, hogy a feszített életmód, amiben ma élünk, összefüggésben állhat a menstruációs ciklusod felborulásával, a hormonális kilengésekkel és ezáltal az általános egészségi állapotoddal? Bizony, vannak olyan összefüggések, amiket jó ha látunk, hogy tudjunk rájuk hatni.

PCOS, IR és PM alulműködés - és jön a baba!

Öt éve vagyok PCOS és IR-es, 3 éve Pm alul működéses. 2016 őszén több hónapnyi próbálkozás után kerestem fel az orvosom, és tájékozódtam a mesterséges lehetőségekről. Mivel petefészekcisztám is régóta volt, megbeszéltük, hogy ha egy hónap múlva is ott van, megműt...

fogamzásgátló

12 év fogamzásgátló után, babavárás előtt

Réka 12 évig szedett fogamzásgátló tablettát. Mikor elhagyta a gyógyszert, ciklusa teljesen felborult. Szerette volna, hogy menstruációja visszaálljon a normál kerékvágásba, s legfőképpen párjával szívből vágytak egy kisbabára. Ezért jött el megtanulni az AVIVA Módszert.

Miként hat táplálkozásunk az egészségünkre?

Egészségünk megőrzésében kulcsfontosságú szerepe van a szervezet sav-bázis egyensúlyának. A hajszolt életmód és a nem kielégítő táplálkozás hatására ez a kényes balansz könnyen felborul, a túlsavasodás pedig a szervezet működési zavaraihoz vezethet.

menstruációs ciklus

Menstruációs ciklus - Mi történik odabent?

A nő misztikum - testének működéséről nem is beszélve. Havi ciklusunk precízen összehangolt folyamat, melyben minden mindennel összefügg. Ezt a varázslatos szisztémát a női nemi hormonok kölcsönhatása adja és talán eddig nem is tudtad pontosan, miként, itt van tehát az ideje, hogy kicsit közelebbről is megismerkedj vele!

KAPCSOLAT
hello@kittwell.com

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.