Ovulációt serkentő gyakorlatsor

Második lépcső a peteérés folyamatának és az ovuláció pillanatának természetes támogatására

  • Fokozott petefészek működés
  • Tüszőérés
  • Ovuláció

Mi az ovulációt serkentő gyakorlatsor?

Az Aviva Módszer rendszerében a második lépcsőt képviseli az ovulációt serkentő gyakorlatsor. Az Aviva Tornához hasonlóan ez a mozgássor szintén egy speciális gyógy- és hormonális hatású, teljes testet megmozgató gimnasztikai torna. Míg az Aviva Torna az általános nemi egészség és termékenység legjobb feltételeit támogatja, ezzel a mozdulatsorral kifejezetten a havonta bekövetkező legcsodálatosabb eseményt tudod segíteni a testedben, a peteérést és tüszőrepedést. Ovulációt támogató gyakorlatok az Aviva Egyszerű módszerben is vannak. Az ovulációt serkentő gyakorlatsornak pedig az egésze támogatja az ovulációt. Ezeknek a gyakorlatoknak a megtanulása és végzése akkor javasolt, mikor már tanultad és legalább 3 hónapja rendszeresen végzed az Aviva 18 alapgyakorlatot.

Mikor javasolt az ovulációt támogató gyakorlatok végzése?

Hogyan működik?

Az Aviva Tornában már megtanult alapokra építünk.

Használjuk a dolgozó zóna izmait, medencén belüli, belső munkát végzünk. A beszorító gyakorlatok segítségével alhasi vérbőséget okozunk. Ezáltal fokozzuk a keringést, anyagcserét és a méregtelenítést a petefészek tájékán.

A mozdulatsor felmelegíti a genitális zónát, létrehoz egy belső sztatikus töltést.

Az energia koncentrálása, a szervekben feloldja a feszültséget, ezzel segíti elő a regenerálódást és a peteérést.

Ebben a gyakorlatsorban megjelennek a medencén belüli mély csavarások, nyújtások és még a hasprés is. Ezért ez egy jóval intenzívebb gyakorlatsor, mint az Aviva 18 alapgyakorlat.

Az Aviva 18 alapgyakorlatban megtanult erős belső munka a dolgozó zónában kiegészül egy új elemmel, a külső préseléssel. A petefészek körüli terület préselése, majd felengedése közötti ritmikus változásokkal is átmozgatjuk a szöveteket.

Akiknél komolyabb kihívás van, ott nagyon sokszor az hozza meg a végső áttörést helyzetének javulásában, hogy az Avia Torna 18 alapgyakorlatát és az ovulációt serkentő gyakorlatsort együtt alkalmazza.

Ilyen például a PCOS, komolyabb hormonális egyensúlytalanság, petefészek alulműködés esete.

Ovulációs csomag részei

3 alkalom a magabiztos tudásért

Részvételi díj összesen: 12.000 Ft/fő

Tanfolyam

Ovulációs gyakorló órák

Bejelentkezés

Ez a tanfolyam általában negyedévente egyszer kerül meghirdetésre.

Ha szeretnél értesülni a következő időpontról, jelezd felénk, hogy érdekel a tanfolyam, és értesíteni fogunk a következő tanfolyami dátumról.

Várlak nagy szeretettel!

Szabó Kitti

Hivatalos Aviva Módszer oktató