Barion Pixel

Itt az ideje megtanulni mindazt, amit soha nem tanítottak meg nekünk az iskolában!

Azért vagyok itt, hogy átadjam azokat a szakértői ismereteket és praktikus eszközöket, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy végre megértsd a tested és átvedd az irányítást a termékenységed és nemi egészséged felett!

Saját utam a felismerésig és a tisztánlátásig

Mindannyiunknak mozgalmas az élete. Nehéznek, sőt lehetetlennek tűnhet testünk táplálása, gondozása és edzése oly módon, hogy támogassa az életerős egészséget és a ragyogó női szépséget.

Itt kezdődött az én utam. 6 évvel ezelőtt, mikor még Mexikóban éltem.

Keményen dolgoztam egy új vállalkozás és egy új élet felépítésén. Kifelé folyamatosan a célok elérését hajszoltam, miközben belül a szívem mélyén már arra vágytam, hogy családunk legyen és érkezzen a gyermekünk akkori párommal.

A belső feszültség, a stressz és a küzdelem végül rossz hatással volt az egészségemre. A testem megálljt parancsolt.

Teljesen felborult a menstruációs ciklusom, szinte két hetente menstruáltam, folyamatosan szúró fájó érzettől feszültek a petefészkeim és a melleim.

Sokáig próbáltam figyelmen kívül hagyni a tüneteimet és csak haladtam tovább az élet mindennapi dolgaival.

A végén már hőhullámszerű tüneteim is jelentkeztek, ami nagyon megijesztett. Mindezt 31 évesen.

Orvosság, de nem valódi megoldás

Ekkor már szaladtam a nőgyógyászhoz, ahol ugyan nem tudták megállapítani pontosan, mi áll a tüneteim hátterében, nem kaptam diagnózist, viszont „megoldásként” felírtak fogamzásgátló gyógyszert, mondván ez majd megoldja a problémáimat. 3 hónap gyógyszerszedés és tünetmentessé válás után, úgy gondoltam, most már abbahagyhatom a fogamzásgátlót, hisz a tüneteim megszűntek. Ezután (gondolom nem meglepetés) minden még erősebben jött vissza. Még jobban felborult a ciklusom, erősödött a szúró fájdalom petefészkeimnél, a mellfeszülés és a hőhullámok sem kíméltek.

Megtaláltam az Aviva Módszert és a reményt

Elkezdtem természetes módszerek után kutatni, ami belülről hat a dolgok gyökerére és nem csak a tüneteimet tűnteti el. Rátaláltam az Aviva Tornára.

5 hónap tornázással a ciklusom hossza és minősége teljesen egészséges lett, és minden egyéb tünetem is a múltté vált.

Ahogyan a ciklusom és a tüneteim rendeződtek, úgy fordult a figyelmem egyre jobban saját magam felé. Mit is próbál jelezni a testem? Mit is szeretnék én valójában?

Aviva torna módszer

A korábban zavaró tüneteimet végre közel engedtem magamhoz és arra használtam, hogy kapcsolódjak a saját testemhez és a bennem zajló folyamatokhoz.

Egyre mélyebb kapcsolatba kerültem a testemmel, ciklusommal és a saját nőiességemmel, és elkezdtem változtatni mindazon, ami szükséges volt ahhoz, hogy újra a helyemen legyek a saját életemben.

Aviva tanfolyam

Végre újra jól éreztem magam a bőrömben nőként, nem csak testileg, hanem lelkileg is. Összhangban saját magammal, belülről kifelé.

KittWellAz új hivatás kezdete

KittWell termékenységtudat, Aviva torna tanfolyam

Rövidesen szenvedélyemmé vált a női testünk működésének megértése és a természetes, tudatos és saját kezünkben lévő módszerekkel való támogatása.

Iskolák és képesítések sora következett. Olyan módszereket sajátítottam el és váltam oktatójává, melyek a női EGÉSZséget természetes módon támogatják.

A tanulás és a saját magamon való kísérletezés a mai napig tart, s ahogy magamat ismerem, az életem végéig tartani is fog.

Ma azért dolgozom, hogy más nőket is arra inspiráljak, vegyék saját kezükbe a termékenységüket és egészségüket.

Gyermekre vágyó és nemi egészségükért tenni akaró nőket tanítok olyan módokra, mellyel saját maguk tudnak természetes és tudatos módon tenni a termékenységükért, nemi egészségükért testi, mentális és érzelmi síkon.

KittWell – minden nő számára

Szeretném, hogy ez a tudás minden nő számára elérhető, közérthető és alkalmazható legyen. Ezért a KittWell mára egy olyan női sulivá nőtte ki magát, mely a Természetes Termékenységet és Női EGÉSZséget támogató módszereket és tudást ad át a saját egészségükért tenni vágyó nőknek. Csatlakozz a tudatos nők közösségéhez! Ismerd meg a KittWell szolgáltatásait! Csatlakozz a KittWell női közösség hírleveléhez, értesülj a friss hírekről  és tudásanyagokról! Kövess a facebookon, kérdezz és tanulj a termékenységről, nemi egészségről a rendszeres heti élő válasz videóimból.
Aviva módszer, termékenységtudat szakértő

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.