Barion Pixel

Felfázás, ciszta és menstruációs rosszullét után jön végre a bébi

Felfázás, ciszta és menstruációs rosszullét után jön végre a bébi

Felfázás, ciszta és menstruációs rosszullét – Zsuzsiék története, ami babával végződik

Sikertörténet: Az Aviva Torna hatása

Egy nagyon kedves tanítványom szépséges történetét szeretném veletek megosztani, aki gyakori felfázás, ciszták és menstruációs rosszullétek miatt kezdett Aviva tornázni. Zsuzsi még a pandémia miatt bevezetett korlátozások előtt járt hozzám rendszeresen személyes Aviva gyakroló órákra. Sőt, részt vett az Aviva Torna hatását vizsgáló kutatásban is. Így sokszor találkoztunk élőben és beszélgettünk óra előtt, óra után, arról, hogy éppen milyen változásokat tapasztal a torna hatására.

Nagyon megörültem, mikor érkezett a gyönyörű hír Zsuzsitól. Szeretnénk Veled is megosztani, hogy Neked is erőt és lendületet adjon és segítsen Téged is az utadon. Tudd, hogy nem vagy egyedül!

Fogadd szeretettel Zsuzsi történetét az Aviva Torna hatásáról – felfázás, ciszták és menstruációs rosszullétek kapcsán!

Kedves Kitti! 🙂

Telefonbeszélgetésünk alapján küldöm az én babamesémet. 🙂

Az én történetem pár évvel ezelőtt kezdődik. 2019-ben folyamatos felfázásokkal, elhatalmasodó menstruációs rosszullétekkel kerestem fel egy természetgyógyászt, mert már a nőgyógyászom sem tudott semmit ajánlani. A kivizsgálás rengeteg mindenre rávilágított és a doktornő kötelezően Aviva tornára “ítélt”.

Picit megijedtem, mert individuálisan és rendszeresen tornázni nekem sosem ment. De ennek így kellett lennie: pont akkor indult az Aviva-kutatás is, rendszeres alkalmakkal, amibe pont olyan nőket kerestek, mint amilyen én is voltam. Voltam! A torna és a kutatás hatalmasat változtatott az életemen.

Negyed év alatt ismét könnyűvé vált a menstruáció, jól éreztem magamat, tudtam, hogy teszek magamért. Pedig a nőgyógyászom azt mondta, szokjak hozzá, majd talán egyszer változik. A természetgyógyász azt mondta, hátrahajló méhem van, ami nem kifejezetten jó. A kutatás során egy kivizsgáláson azt is mondták, hogy cisztáim vannak.

Múlt időben fogalmaztam, mert ma már ez mind a múlté – a tornázás is hihihi. Sohasem gondoltam volna, hogy ezekből a gondokból, panaszokból némi kitartó tornázással egyszer majd a fellegekbe repülök.

Képzeljétek el, a múlt nyáron megfogant az első kisbabám, aki ráadásul szerelembaba is – nem volt még akkor peteérésem. Azóta már a 6. hónapban járunk, már tudom, hogy kislányunk lesz. Imád rugdalni, szereti, ha az apukája hangját hallja és minden eredményünk rendben van.

Nagyon-nagyon boldog vagyok, mert ez a gyermek a szerelmünk gyümölcse és örökké összeköt a férjemmel. Óriási erőt ad a nőiességemnek, hatalmas visszaigazolás saját magamtól és a természettől, hogy képes vagyok rá. Végtelen nagy szeretet és bizalom, hiszen ő minket választott.

Hálás vagyok, hogy az Aviva torna útjára léptem, ahol a gyakorló órákkal és a sok beszélgetéssel Kitti segített nekem. Megtanulhattam Kittitől, hogyan követhetjük nyomon a ciklusunkat, hogyan kerülhetünk közelebb magunkhoz, miért jó nőnek lenni. Köszönöm Neked, Kitti! 🙂

Tavaly még esetlen, havonta világfájdalommal élő ember voltam. Idén pedig már végtelenül boldog kismama és NŐ vagyok. Óriási a különbség, próbáljátok ki! 😉

U.i.: A várandósság alatt ahányszor a rózsaszín Aviva felsőmet viselem (mert tök kényelmes és jól áll), mindig előtejessé tesz. És ugye nem mindegy, mit viselünk, mert az mindenkor hatással van ránk. Számomra ez egyértelműen beigazolódott. Ez a felső hatalmas energiákat hordoz számomra, amit a szervezetem is érez. Hát nem csodálatos? 🙂

Köszönöm a lehetőséget és minden minden mindent!! 🙂 Remélem, hogy lesz alkalmunk még találkozni és egyszer a kis Lénát is bemutathatom Neked.

Óriási ölelés!
Puszi, Zsuzsi

Ha számodra is ismerősek a Zsuzsi által tapasztalt panaszok, vagy csak szeretnél többet megtudni az Aviva Torna jótékony hatásáról, nézz körül az oldalamon. Szeretettel várlak bármelyik tanfolyamomon!

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Termékenység Tudatosság Kurzus

INGYENES Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.