Barion Pixel

Gólyahír

Aviva torna gólyahír

Kedves Kitti!

Bár nem sokszor volt szerencsénk találkozni, talán emlékszel rám. Tavaly márciusban jutottam el hozzád a kezdő Aviva tanfolyamra. Ekkor már magam mögött tudtam két sikerteln évet, mely alatt nem érkezett a várva várt gyermek, sok-sok orvoshoz járkálást, minek eredményeképp fény derült némi hormonegyensúly-zavarra, kimaradó peteérésre és a legfájóbb, 2017 majusában ikerterhességnek indult rövid várandósságomat, melynek végén mindkét kis élet angyallá lett.

Az Aviva tanfolyam után nagyon komolyan vettem a tornát, itthon minden reggel az általad adott tanácsok szerint hajnalban nekikezdtem a gyakorlatsornak. Hinni akartam benne, hogy hasznomra válik, mellette diétáztam, sportoltam rendszeresen.
Az első gyakorló órás bérletemet le sem tudtam járni, mert tavaly áprilisban újra várandós lettem… Szinte hihetetlen, az Aviva utáni első menzeszem már nem jött meg…! És mit ad Isten, újra ketten indultak útnak.
A tornát azonnal abba kellett hagynom, hisz túl rövid ideje gyakoroltam még, ezen túl többszöri fenyegető vérzés is jelentkezett és a két embrióból már csak egy küzdött tovább…
A várandósságom eleje kész hullámvasút volt, égbe törő magasságokkal és szomorú mélységekkel, kétségekkel…de most örömmel adhatom hírül Neked, hogy -stílusos belépővel – a 2018-as év utolsó napján, természetes úton, komplikációktól mentesen megszületett a várva várt kislányunk, Villő, épen és egészségesen.

Hiszem, hogy az Aviva torna is segített abban, hogy ez a gyermek megérkezhessen hozzánk. Biztatok minden avivás sorstársat, hogy bár néha keserves és kilátástalan, de ne adják fel, mert vannak még csodák. Magam sem mertem hinni, hogy egyszer én buzdíthatok majd másokat, és mégis…a szomszéd szobában napfürdőzik a kislányom. 🙂

Hálás szívvel gondolok Rád, Kitti, és hirdetem mindenhol az Aviva jótékony hatását. Kívánok sok erőt, pozitív energiát, hogy az utadat boldogan bejárhasd.

Szeretettel, Arany Évi

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.