Barion Pixel

Harmonizálódik a tini kor óta rendszertelen ciklus és itt is a kistesó

Aviva torna sikere

Olvasd el, Evelin hogyan változtatott a ciklusán, milyen pozitív átalakulásokat tapasztalt a mensi minőségében, és ahogy harmonizálódott a ciklusa meg is fogant Jázmim a gyönyörű kistesó!

Kedves Kitti!

Tavaly ezen a napon tartottál egy AVIVA alaptanfolyamot, amin volt szerencsém részt venni. Röviden a sztorim: 36 éves voltam, teljesen rendszertelen ciklussal, ráadásul darabos menzesszel. Hormonális problémát nem találtak korábban nálam, bár tini korom óta rendszeresen orvoshoz jártam a rendszertelen ciklusommal. Sok mindent nem találtak, végül én untam meg a mindenféle vizsgálatot. 3 éve született a kisfiam, akinek a fogantatására 9 hónapot vártunk. Tavaly azért kerestelek fel, mert a rendszertelen ciklusom megoldása mellé szerettünk volna kistesót, aki szintén nem akart összejönni. Ugyan akkor még csak 3 hónapja próbálkoztunk, de nem akartam további hónapokat “pazarolni”, vagy orvosi vizsgálatokra járni. Az AVIVA tornáról nagyon jó véleményeket olvastam, és mindenképpen ki akartam próbálni. Így jutottam el a tanfolyamodra.

Miután elvégeztem, kissé nehézkes volt gyakorló órákra eljárnom, talán kétszer tudtam eljutni hozzád, de a közelemben találtam másik órát. A tanfolyam után rendszertelenül ugyan, de sikerült eljárnom gyakorló órákra, amiknek mindig éreztem az alhasam környékén a hatását. A rendszertelen gyakorlás és gondolom, a “nagy takarítás” miatt szinte csak két hónap után jött meg először a tanfolyam után, de addigra pont sikerült annyira megtanulnom a gyakorlatsort, hogy a mensi után végre itthon is tudtam csinálni az általad javasolt, heti 2-3 alkalommal.

Már a tanfolyam utáni első menzesz is teljesen más állagú és színű volt, mint addig bármikor! Azonnal, teljesen eltűnt a darabossága, és sose volt még ilyen élénk piros színű! Ezek után kíváncsian vártam, hogy vajon a rendszertelenségre is ilyen hatással van-e! Na, ez az, amit a mai napig nem tudtam meg… Ugyanis azóta sem jött meg! 😀 😀

Alig akartam elhinni a pozitív terhességi tesztemet, nem is számítottam rá ilyen gyorsan! Egészen sokáig vártam a teszteléssel, éppen ezért nem voltam benne biztos, hogy mikor történt a peteérés. De egészen biztos, hogy maximum csak egy hét eltérés lehetett a 14 naptól, egyes orvosok 5 napos késést prognosztizáltak, később a magánorvosom úgy vélte, nincs is cikluscsúszás! (a fiamnál annó 2 héttel később történt a peteérés a 14. naphoz képest, és ezt végig bizonygatnom kellett, de ott tudtam a fogantatás pontos dátumát) Tehát mondhatni, a torna segített a rendszertelenségen is.

Így örömmel mutatom be egészséges, gyönyörű kislányunkat, Jázmint, aki még úgy döntött, marad bent egy kicsit tovább, végül július 10-én megérkezett hozzánk! 🙂 Összességében így nem sokat kellett várnunk a gyermekáldásra, de úgy vélem, ez pont a tornának köszönhető.

Nagyon hálásan köszönjük, hogy van ez a torna, azóta mindenkinek ajánlom, aki megkérdezi, mi a “titkunk” 🙂 🙂

Most még “tornaszünetem” van, de a 6 hetes gyermekágy után szándékomban áll folytatni a gyakorlást! 🙂

Másoknak is hasonlóan szép sikereket kívánok! 🙂

Üdv,
Evelin és Jázmin (no és az apukája is 🙂 )

Szabó Kitti Aviva torna szakértő

Szabó Kitti
AVIVA Módszer Oktató,
Biologika Konzulens,
NőiEGÉSZség Mentor,
Moon Mother

Aviva
Torna
Tanfolyam

Aviva gyakorló órák

Tanuld meg, hogyan teheted örömtelivé a menstruációd!

Női Ciklus Praktikák könyv

Töltsd le a 3 RÉSZES e-bookot a női ciklus praktikákkal!

Az e-mail címed fenti mezőbe történő beírásával igényled a későbbi rendszeres információ küldését a női EGÉSZséget érintő témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban.